Ereğli Vatan Nöbetinde

Ereğli Vatan Nöbetinde

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği darbe girişimine karşı Ereğli'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar girişimin 9. gününde de Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Meydanını doldurdular.

FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz'da gerçekleştirmek istediği darbe girişimine karşı Ereğli'de demokrasi nöbeti tutan vatandaşlar girişimin 9. gününde de Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Meydanını doldurdular. Ellerinde Türk bayraklarıyla, meydanı boş bırakmayan vatandaşlar, kurulan LED ekrandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mesajlarını canlı izlediler.

e-nob1528.jpg

Katılımın her geçen gün arttığı demokrasi nöbetinde demokrasinin önüne engel konulamayacağını ifade eden vatandaşlar birlik ve beraberlik mesajı vermeye devam ediyorlar. Dün gece demokrasi nöbeti öncesi yaklaşık 3 bin kişinin katılımı ile demokrasi yürüyüşü gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun ve binlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleşen yürüyüş esnasında tekbir getirildi, marşlar söylendi ve çeşitli sloganlar atılarak darbe girişimine tepki gösterildi.

-e-nob_1533.jpg

Atatürk Anıtı önünde vatandaşlara hitap eden Başkan Özgüven, vatandaşın ortaya koyduğu dik ve vakur duruş ile iradesine sahip çıkması sonucu darbe girişimin sonuca ulaşamadığını ifade ederek, "Bu millet vatan, bayrak, ezan söz konusu olunca birlikteliğinden asla taviz vermiyor. Hiç bir siyasi görüş ve düşünce içerisinde olmadan bu vatanın bağımsız bütünlüğü için buradayız. Hepinize çok teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Özgüven'in konuşması sonrası okunan duanın ardından halk demokrasi nöbeti için Yunus Emre 15 Temmuz Demokrasi Meydanına yürüdü.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.