EREĞLİ’DE BAYRAM SÜRESİNCE 3564 HASTAYA HİZMET VERİLDİ

EREĞLİ’DE BAYRAM SÜRESİNCE 3564 HASTAYA HİZMET VERİLDİ

Ereğli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Meriç Çağrı AĞIR, Devlet Hastanesi Acil Servisi’nin bayram süresince verdiği hizmetin bilançosu hakkında kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla açıklamalarda bulundu. Op. Dr. Meriç Çağrı AĞIR:

“Bayram tatili süresince Acil Servisimiz toplam 3564 hastamıza uzman ve pratisyen hekimlerimizle hizmet vermiştir.

 

Bayramın 1. günü Çocuk Hastalıkları, Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye, Göz, Kadın Doğum ve Anestezi uzmanlarımız,

 

Bayramın 2. günü Çocuk Hastalıkları, Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye, Göz ve Kadın Doğum uzmanlarımız,

 

Bayramın 3. günü Çocuk Hastalıkları, Ortopedi, Genel Cerrahi, Dahiliye ve Kadın Doğum uzmanlarımız hastalarımıza müdahale etmiş ve uzman doktorlarımızın müdahale ettiği hasta sayısı toplam 137 olarak gerçekleşmiştir.

 

3 gün süresince toplam 455 Tomografi çekilmiş, MR çekilmemiştir.

 

Toplam 27 hastamızın sevki gerçekleştirilmiş, Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) kararları gereği bu sevklerin tamamı ATT ve Sağlık Memuru eşliğinde gerçekleşmiş, hiçbir sevkimizde doktor nezaretine gerek görülmemiştir.

 

Bayram tatili süresince hastanemizde Genel Cerrahi, Ortopedi ve Kadın Doğum branşlarında toplam 21 ameliyat yapılmıştır.

 

Bayramın 1. Günü  ÇSGB Bakan Yardımcımız Sn. Halil ETYEMEZ Bey ve bayramın 3. günü Ak Parti Konya Milletvekilimiz Sn. Prof. Dr. Cem ZORLU Bey hastanemizi ziyaret etmiş, hastane personelimiz ve hastalarımızla bayramlaşmışlardır.

 

Hastane yönetimi olarak bu ziyaretlerde Sn. Milletvekilimize ve Sn. Bakan Yardımcımıza eşlik ettik ve hastanemizin sorunlarını yerinde anlatarak çözüm için destek istedik” dedi.

 

Op. Dr. Meriç Çağrı AĞIR sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Her zaman olduğu gibi bayram süresince de özveri ile hizmete devam eden doktorlarımıza, hemşirelerimize, tüm sağlık personeline ve 112 çalışanlarına teşekkür ve şükran borcumuzu da değerli basınımız vesilesiyle iletmek isterim”.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.