Ereğli’de Bir İlk Kitap Cafe

Ereğli’de Bir İlk Kitap Cafe

Ereğli’de Bir İlk Kitap Cafe

Eşrafhane Kitap Cafe hizmete açıldı.

Hatice Yavuz tarafından hizmete açılan Eşrafhane Kitap Cafe’yi ziyaret eden Belediye Başkanı Özkan Özgüven “güzel bir düşünce hayata geçirilmesinden dolayı Hatice Yavuz hanımefendiyi kutluyor, hayırlı olsun diyorum” dedi.

Ereğli’de ilk defa farklı bir hizmet kolunun açıldığına dikkat çeken Başkan Özgüven, “Ereğli’de farklı, farklı olduğu kadar da doyurucu olan işletmelere ihtiyaç duymaktayız. Bu farkı bugün Ereğli halkı ile buluşturan Hatice Yavuz hanımefendiyi kutluyorum. Güzel bir düşünce ve bu düşüncelerin kent kültürüne büyük artılar katacağı inancıyla çoğalmasını arzu ediyorum. Hayırlı olsun” diye konuştu.

Belediye Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş’ın da ziyaret ettiği Eşrafhane Kitap Cafe hakkında bilgi veren işletmeci Hatice Yavuz, Ereğli’de farklı uygulamaları hayata geçirmenin önemli olduğunu söyledi.

Böyle bir işletmeyi Ereğli’ye kazandırdıkları için mutlu olduklarını söyleyen Yavuz, kitap okumanın zevkini cafe tadı ile birleştirdiklerini belirterek Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Başkan Yardımcısı Zuhal Savaş’a teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.