EREĞLİ’DE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

EREĞLİ’DE BULUNAN CESEDİN KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Ereğli yeni güne vahşi bir cinayetle uyandı.Daha önce öldürüldüğü tahmin edilen başı ve kolları olmayan çürümüş halde kadın cesedi bulundu.

                 Ereğli'de, Atatürk Kültür Parkı'ndaki sulama kanalında içerisinde belediye işçileri tarafından bulunan kadın cesedi (69) yaşında ki Ayşe Saçıkaralı'ya ait olduğu yapılan otopsi sonucu belli oldu.

İlk incelemede kesildiği düşünülen cesedin baş ve kollarının çürümüş olabileceği ihtimali üzerinde durulurken. Görgü tanığının beyanına göre, cesedin başka bir noktada sulama kanalı içerisine  gömüldüğü, zamanla suyun aşındırmasıyla yüzeye çıkıp, akıntı ile Mesire alanı olan Atatürk Kültür parkına kadar  gelmiş olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor. Ekipler soruşturmayı çok yönlü olarak sürdürüyor.

Bu arada, çalışmalar sürerken olay yerine gelen bakkal Arif Saçıkaralı, cesedin yaklaşık 9 ay önce kaybolan annesi Ayşe Saçıkaralı'ya (69) ait olabileceğini söyledi. Olay yerinde yapılan çalışma sonrasında ise Ereğli Devlet Hastanesine kaldırılan yaşlı kadının çürümüş cesedi yakınları tarafından yapılan tespit sonrasında Ayşe Saçıkaralı olduğu belirlendi.

Ereğli'de sabah saatlerinde duyulan haber üzerine ilçede hareketli dakikaların yaşanmasına neden olurken, Ayşe Saçıkaralı isimli Beş çocuk annesi olan yaşlı kadının alzamır hastası olduğu ise edinilen bilgiler arsında olduğu öğrenildi.

Ereğli polisi soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.