Ereğli’de hareketli dakikalar!

Ereğli’de hareketli dakikalar!

Ereğli’de polisten kaçan şüpheli minibüs kovalamaca sonucu kaza yaparak durabildi.

POLİSTEN KAÇAN ARAÇ KAZAYA KARIŞINCA, POLİS KAÇAN ŞAHISLARI KISKIVRAK YAKALADI.

Ereğli’de polisten kaçan şüpheli minibüs kovalamaca sonucu kaza yaparak durabildi.

Hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan olay, Konya Adana Karayolunda 31 ME 823 Plakalı aracın polisin dur ihtarlarına uymayarak kaçması sonucu başlarken, Ereğli şehir merkezinde süren kovalamaca sonrasında şüpheliler içerisinde bulunduğu minibüs 42 FV 695 plakalı otomobile çarptı. Araç içerisinde bulunan yeni doğum yapmış olduğu öğrenilen ve sağlık ocağına kontrol için gelen bayanın korku dolu anlar yaşamasına neden olan kaçaklar, Kaza sonrasında, Ereğli polisi tarafından 2 si olay yerinde 2 si ise kovalamaca sonucu yakaladı.

Edinilen bilgilere göre, Karapınar Bölge Trafik Polisinin dur ihtarına uymayarak kaçan şahıslar, Ereğli’de Hacı Mustafa Mahallesinde Ereğli polisi tarafından kovalamaca sonrasında kıskıvrak yakalandı.

Çok sayıda polisin kovalaması sonrasında yakalanan 4 şüphelinin de, Suriye uyruklu olduğu ve ehliyetsiz oldukları için polisten kaçtığı tespit edildi.

Ereğli Polisinin gözünü budaktan esirgemeden yaptığı çalışma ise Hacı Mustafa Mahallesi Muhtarı Mahmut Coşkun ve vatandaşlardan takdir topladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.