Ereğli'de hareketli dakikalar! Pazar girişinde Corona Virüs testi

Ereğli'de hareketli dakikalar! Pazar girişinde Corona Virüs testi

Ereğli'de polis ekipleri ve Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde pazar girişinde vatandaşların ateşi ölçüldü.

Ereğli'de  polis ekipleri ve Ereğli Belediyesi zabıta ekipleri tarafından yapılan kontrollerde pazar girişinde vatandaşların ateşi ölçüldü.

Ereğli Meydanbaşı mezarlığı önünde pazar girişinde ki noktada polis ve zabıta ekipleri 'yüksek ateş' kontrolü yaptı. ekipler dönüşümlü olarak vatandaşın ateşini ölçtü.

Ateşi yüksek çıkan bazı vatandaşlar ise ekipler tarafından güvenli alana alınırken pazar yerinde hareketli dakikalarına yaşanmasına neden oldu. Çağrılan sağlık ekipleri tarafından tekrar ateşleri ölçülen kişilerin durumlarının normal olduğu görülünce çevredekiler derin bir nefes çekti.

Ereğli Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü, tarafından oluşan ekip, tarafından ateş ölçerlerle vatandaşların ateşlerini ölçtüler. Denetim noktasında polis, ve belediye zabıta ekipleri güvenlik önlemi aldı. ateşi yüksek çıkan vatandaşlar  ise çağrılan İlçe Sağlık Müdürlüğünün görevlendirdiği ekipler tarafından tekrar ateşlerini ölçüldü. Vatandaşlarda koronavirüsle mücadele konusunda sosyal mesafeyi korumaları konusunda bilgilendirme yapıldı.

Bir vatandaşımız ise yaptığı konuşmada, Vatandaşların dikkat etmesini önemsiyorum. ''Bu dertten bir an önce kurtulalım. Allah güvenlik kollarına güç kuvvet versin" dedi. diğer bir vatandaşımız ise "Vatandaş olarak yapılan uygulamadan gayet memnunum. Sağlıkçılar, polis ekipleri, zabıta ekipleri hepsi bir arada.  Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Evde kal Türkiye diyorum. Zorunlu olmadıkça kimse dışarı çıkmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.