Ereğli’de 'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinliği

Ereğli’de 'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinliği

Ereğli İlçe Müftülüğü tarafından 'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinlikleri düzenlendi.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen 'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinliğinde; ‘’Peygamberimiz ve Aile’’ temalı programa konuşmacı olarak Uzman Vaiz Mehmet Toker katıldı.

Mevlid-i Nebi Haftası için Hatmi şeriflerin duasını Müftü Malkoç yaptı. Rahmet ve merhamet elçisi Hz. Muhammed'in, insanlığın üzerine doğan adeta bir güneş olduğunu belirten Malkoç, Hz. Muhammed'i ve bütün insanlığa vermiş olduğu mesajı layıkıyla anlamak için bugünün bir vesile olması gerektiğini vurguladı. Malkoç, içinde bulunulan yüzyılda, onun öğütlerine, her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Hz. Muhammed'in doğumuyla birlikte, insanlığın önünde aydınlık bir devir açıldığını belirtti.

Belediye Kültür Merkezinde düzenlenen 'Mevlid-i Nebi Haftası' etkinliğinde; ‘’Peygamberimiz ve Aile’’ temalı programın konuşmacısı Uzman Vaiz Mehmet Toker ise güzel sunumuyla programa katılan davetlilere 'Mevlid-i Nebi Haftası'nın önemine dair yaptığı sunumda Toker, önemli açıklamalarda bulunarak programa katılanlara ‘’Peygamberimiz ve Aile’’ yapısı hakkında bir birinde değerli bilgiler verdi.

Programa Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, İlçe Müftüsü Celal Malkoç, İlçe Milli eğitim Müdürü İradet Genç, Siyasi partilerin temsilcileri, kurum müdürleri ve STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Programın ardından İlçe Müftüsü Celal Malkoç ise dereceye giren öğrencilere hediyeler verirken, konuşmacı Uzman Vaiz Mehmet Toker’e plaket takdim etti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.