EREĞLİ’DE NELER OLUYOR!

EREĞLİ’DE NELER OLUYOR!

Bu güzel İlçemiz Ereğli’de yaşanıldığı belirtilen ve sosyal medyada dün itibarıyla yer bulan önemli iddia da,çok ciddi bir haberyer almaktadır.

Bu güzel İlçemiz Ereğli’de yaşanıldığı belirtilen ve sosyal medyada dün itibarıyla yer bulan önemli iddia da,çok ciddi bir haberyer almaktadır.

Böyle bir iddia karşısında, Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eğitim camiası önemli derecede zan altında kalmıştır.

Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri sosyal medyada çıkan bu haberlerin içeriği doğrumu? Yoksa sizin başında olduğunuz bu kuruma atılan linç edici bir iftiramı, kamuoyu bu konuda sizin başında bulunduğunuz ve temsil ettiğiniz,O yüce makamda! Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğini yetiştirdiğinizkuruma karşı yoksa çamur at izi kalsın misali durum mu söz konusu diyoruz. Eğitim camiası bu haber karşısında,  Kamuoyu adına sizden derhal bir açıklama bekliyor.

Çünkü bu olay nerde ne zaman hangi okul ve okullarda hangi okul salonunda olduysa açıklanması gerekiyor. Temsil ettiğiniz o yüce camiayı kimse zan altında bırakamaz ve bırakmamalıdır. Her kes görevini yasaların emir buyurduğu şekilde yapmalıdır.

BU İDDİA KARŞISINDA, EREĞLİ KAMUOYU AÇIKLAMA BEKLİYOR???

Ereğli’yi yönetenler bu iddialar doğru ise kesinlikle o koltukta bulunan kişilerin bir saniye bile temsil ettiği o makamda durmamalıdırlar. Şunuda söylemek gerekiyor ki, Böyle bir önemli kurum olan,Eğitim camiasını ve temsil ettiğiniz makamı kimsenin zan altında bırakmaya hakkı yoktur?

Ereğli’de böyle çok önemli bir iddia var iken,  söz konusu kurum açıklama yapmakta hala direniyorsa,Ereğli’yi yönetenlerin derhal konuya el koyarak kamuoyunu adına, Ereğli halkına aydınlatıcı kısa da olsa bir açıklama yapması gerekmektedir. Ayrıca sürmekte olan bu önemlidavanın sağlıklıyürümesi adınagörevleri başında bulunmaları ne kadar etik ve doğrudur. Sürmekte olan davanın selameti açısından önem arz etmektedir.

Ereğli’de geçtiğimiz dönemlerde de bazı hoş olmayan haberler de olmuştu. Bu üzücü haberler maalesef katlanarak sürerken devam ettiğini sosyal medyada yine gördük, Bu iddialar doğru ise yorumu ’da kamuoyuna, vicdan sahibi siyasetçilerimize ile görevini layıkı ile yapmakta olan kamu görevlilerin özgür vicdanlarına bırakıyoruz.

Ereğli Milli Eğitim Müdürlüğü bu iddia sonucunda yaşanmış olan, Buihmalkarlık ve vurdum duymazlığının altından kesinlikle kalkamaz, Eğer ki böyle bir taciz iddiası var ise,Bu mağdur öğrencilerimizin başlarında görevli öğretmen ve eğitmenler neredeymiş?... Bunlar sonuçta mağdur çocuklar doğrumu doğru! Bu öğrencilerin sorumluları nerde görevliymiş yada ne işlerle meşgulmüş acaba!!!

Kamuoyu adına soruyoruz?  Yoksa yine suçlu mağdur çocuklar mı???. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.