Ereğli’de Resso Hizmete Açıldı

Ereğli’de Resso Hizmete Açıldı

Ereğli’de Resso Hizmete Açıldı

Dünya Mutfağını yöresel tatlarla birleştiren  RESSO  Eti mahallesi’nde büyük bir katılımla  açıldı.

Resso’nun Dünya mutfağına olan ilgisi yöresel ürünlerinin damak tadını Ereğli’ye taşındı.

hijyenik ortamda hazırlanan bol ve zengin çeşidiyle, Ereğli’nin birincisi olmayı hedef alan Resso bugün vatandaşların ve protokolün katılımıyla Eti Mahallesi Perşembe pazar alanında hizmete girdi.

Resso’nun açılışına, Ereğli Kaymakamı Şakir Erden, Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Belediye Başkan Yardımcıları Agâh Taşkın ve Âdem Erdal, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, Ulu Camii İmamı Hasan Çınar ve vatandaşların katılımı ile açıldı.

Açılışta konuşma yapan Resso İşletmecisi Süleyman Selim Yıldız, katılımcılara hoş geldiniz dedikten sonra; “ailemin teveccühü ile işletme sorumluluğunu aile adına üstlenerek sizlerle birlikte olacağım” dedi.

Resso işletmesi hakkında bilgi veren Yıldız şöyle dedi; “Ereğli’nin ihtiyacı olduğuna inandığımız ve yapımını gerçekleştirdiğimiz Resso’nun 550 metrekare mutfak, ekleri ve terası ile birlikte 850 metrekare hizmet vereceğimiz işletmemizde takribi kırk beş kişi istihdam edilecektir” dedi.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven ise bu tür işletmelerin “benim, hepimizin, Ereğli’mizin olduğunu” belirterek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Ereğli Kaymakamı Şakir Erden ise, Ereğli’nin bağlı bulunduğu ilden daha sosyal bir şehir olduğunu belirterek, “büyük, küçük tüm girişimcileri desteklediğini ve açılışlarına katıldığını” söyledi.

 

Bizler de iş yeri sahiplerine hayırlı olsun diyor bol kazançlar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.