EREĞLİ’DE SAĞLIKTA HAREKET PROJESİ

EREĞLİ’DE SAĞLIKTA HAREKET PROJESİ

EREĞLİ’DE SAĞLIKTA HAREKET PROJESİ

Ereğli’deki okulların 5 6 ve 7. sınıflarında seçmeli spor dersi açan ve bisiklet modülü dersini uygulayan okullarda öğrencilere ders materyali olarak kullandırılmak üzere Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından  9 adet bisiklet kasklarıyla birlikte Ereğli’deki belirlenen 6 okula  teslim edildi. Ereğli Hükümet konağı önünde düzenlenen teslim programında Ereğli Kaymakamı Şakir Erden,Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen,İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Günay,Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Orhan Soylu,Milli Eğitim Şube Müdürleri ile öğretmenler ve öğrenciler bir araya geldiler.

Okullara bisiklet hediyesi ile ilgili Ereğli İlçe Sağlık Müdürü Dr.Mehmet Emin Günay ,Sağlıkta hareket kapsamında Sağlık Bakanlığının Milli Eğitim Bakanlığı ile ortaklaşa düzenlediği ortak proje kapsamında Kaymakamımız sayın Şakir Erden’in önderliğinde bir araya geldik.Burada ilgili protokol uyarınca sağlıklı beslen hareket et,mutlu yaşa projesi için bisiklet dağıtımını gerçekleştiriyoruz denildi.

Ereğli Milli Eğitim Müdürü Rahim Çimen ise ,Çocuklarımızın ve gençlerimizin dinamik ve sağlıklı olmaları kapsamında ilçemizde de altı okulumuza bu bisikletlerin dağıtımını yapıyoruz.Okullarımız derslerinde bu bisikletleri materyal olarak kullanacaklar.İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzün bu hediyesi ilçemizdeki okullarımıza hayırlı olsun dedi.

Bisikletlerin teslimi sırasında bir konuşma yapan Kaymakam Şakir Erden ise ,iki ayrı bakanlığın ortaklaşa projesi kapsamında okullara bisiklet dağıtımı ile güzel bir çalışmanın altına imza atıldığını kaydederek,burada amacın bireylerin günlük yaşamlarını daha sağlıklı yürütebilmeleri için belli bir hareketliliğin sağlanması olduğunu ifade etti.Kaymakam Şakir Erden bisiklet kullanırken, kask takılması noktasında da çağrıda bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.