Ereğli’de Trafik Haftası Kutlamaları

Ereğli’de Trafik Haftası Kutlamaları

Ereğli’de Trafik Haftası kutlama etkinlikleri, kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ereğli’de Park Site AVM’de kurulan trafik pisti ve açılan standlarda öğrencilere trafik eğitimi verildi.

Ereğli’de Trafik Haftası kutlama etkinlikleri, kapsamında çeşitli etkinlikler düzenlendi. Ereğli’de Park Site AVM’de kurulan trafik pisti ve açılan standlarda öğrencilere trafik eğitimi verildi.

0-018.jpg

Ereğli İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Tim ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri tarafından öğrencilere trafik eğitimi, Ardından ise öğrencilere kurulan pistte uygulamalı trafik eğitimi ve tanıtıcı broşürler verildi. "Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın" sloganıyla "Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği" temalı farkındalık etkinliği gerçekleştirilmiş oldu.  Ereğli Şoförler odası Başkanı Yalçın Bozkır tarafından öğrencilere ikramda bulundu.

Ereğli jandarma Komutanlığı Jandarma Trafik Tim ekipleri ve İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekiplerince yapılan açıklamada, "Trafik düzeni ve güvenliği bakımından karayolunu kullananların eğitimindeki önemini vurgulamak, çeşitli kurum ve kuruluşların trafik eğitimine olan katkılarını artırmak ve öğrencilerimizin trafik bilgilerini artırmak amacıyla, her yıl mayıs ayının ilk cumartesi günü "Karayolu Trafik Güvenliği Günü" bu günü takip eden hafta ise 'Karayolu Trafik Haftası' olarak kutlanmaktadır. İçişleri Bakanlığımızca "2019 Yılı Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmiş olup, 4-10 Mayıs 2019 tarihleri arasında kutlanacak olan 'Karayolu Trafik Güvenliği Günü' ve 'Karayolu Trafik Haftası'nda', 'Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın' sloganıyla 'Yaya Öncelikli Trafik Güvenliği' teması kapsamında ülke genelinde çeşitli etkinlikler gerçekleştirilmektedir" ifadelerine yer verildi.

1-250.jpg

İlçemiz Ereğli’de düzenlenen kutlama etkinliğine; Ereğli Kaymakamı Hayrettin Çiftçi, Ereğli Belediye Başkan Yardımcısı Osman Nuri Atçeken, Ereğli jandarma Bölük Komutanı Binbaşı Osman Koşar, İlçe Emniyet Müdürü Necdet Ercan, Ereğli Şoförler Odası Başkanı Yalçın Bozkır, Ereğli Jandarma Trafik Timi ekipleri ve İlçe Trafik ekipleri, çok sayıda öğrenci ve vatandaşlar katıldı.

 

 

2-269.jpg

3-216.jpg

5-116.jpg

6-082.jpg

7-071.jpg

8-053.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.