Ereğli'de Uyarılara uymayan 3 kişiye ceza

Ereğli'de Uyarılara uymayan 3 kişiye ceza

Ereğli'de yapılan bütün uyarılara rağmen 65 yaş üstü 3 kişiye, Ereğli Hıfzıssıhha Kurulunun kararı gereğince idari para cezası uygulandı.

Ereğli'de yapılan bütün uyarılara rağmen 65 yaş üstü 3 kişiye,  Ereğli Hıfzıssıhha Kurulunun kararı gereğince idari para cezası uygulandı.

Korona virüsün yaygınlaşmasının engellenmesi amacı ile İçişleri Bakanlığınca alınan 65 Yaş Üzeri ve Kronik Rahatsızlığı bulunan vatandaşların ikametlerini terk etmelerinin kısıtlanması yönünde alınan karar gereğince Ereğli İlçemizde vatandaşlarımızın konu hakkında bilinçlendirilmesi amacı ile Emniyet Müdürlüğü ekiplerimizce gerekli uyarılar ve bilgilendirmeler yapılmaktadır.

Bu kapsamda uygulanan tedbir kararına aykırı hareket eden, uyarılarımıza rağmen farklı zamanlarda farklı yerlerde ikametini terk ettiği tespit edilen 65 yaş üzeri 3 vatandaşa Ereğli Hıfzıssıhha Kurulunun kararı gereğince idari para cezası uygulanmıştır.

Polis tarafından yapılan uyarıda, Vatandaşlarımızın sağlığı için çalışmalarımız ve işlemlerimiz devam etmektedir denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.