Ereğli’de uyuşturucu Şafak Operasyonu

Ereğli’de uyuşturucu Şafak Operasyonu

Ereğli’de uyuşturucu Şafak Operasyonu

İlçemiz Ereğli’de Konya ve Ereğli Emniyet Müdürlüğünün yaklaşık 6 ay süren teknik ve fiziki takibi sonucunda gerçekleştirilen operasyonunda 8 kişi sabah operasyonu ile gözaltına alındı.

Ereğli’de sokak satıcılarına yönelik yapılan ve Konya İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği narkotik operasyonunda 14 ayrı adrese yapılan eş zamanlı baskın sonrası 8 sokak satıcısı Ş.G, A.K, G.T, Y.E, Ş,E, M.C, B.B, C.U  gözaltına alındı.

Torbacı olarak bilinen ve genellikle Ereğli’de ki okul çevrelerinde uyuşturucu ticareti yaptıkları iddiaları ile gözaltında tutulan şahısların evlerinde narkotik köpekleri eşliğinde yapılan aramalarda çok sayıda extacy hap, satışa hazır kubar esrar maddesi ve eroin ele geçirildi.

Ereğli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekiplerinin okul çağındaki gençleri hedef alan sokak satıcılarına yönelik Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Ekipleri ile yürüttüğü ortak çalışma yaklaşık 6 ay sürdü. Operasyonda esrar, eroin ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirdi.

Gözaltına alınan şahıslar sağlık kontrolünün ardından Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğünce göz altına alındı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.