EREĞLİ’DEN ERDOĞAN’A DESTEK

EREĞLİ’DEN ERDOĞAN’A DESTEK

Ak Parti Ereğli İlçe seçim kordinasyon merkezi başkanlığı tarafından organize edilen proğram ile Erdoğana destek vermek için partililer ziraat bankasının 2. şubesinde buğün bir araya gelerek sembolük olarak açılan hesaba para yatırdılar 2023 lira yardım

Düzenlenen proğram ile  Belediye Başkanı Özkan Özgüven ve Ak Parti yönetim kurulu üyesi A.V. İsa Aladağ  açıklamalarda bulundu. 

 

Bildiğiniz gibi Ak Parti proğramlarında önüne 2023’ü hedef koymuş, bu bilinç ve kararlılık ile her zaman hizmet yarışında olmuş bir Partidir genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan buğüne kadar ülkemizde yüzlerce siyasi kadro yetiştirmiş, siyasi karaları ile icraatlarıyla Türk insanın dik ve onurlu duruşunu Dünyaya kanıtlamıştır iş başında olduğu sürece insanımızın kendisine duyduğu haklı güveni sürekli arttırmış, yüreğinde taşıdığı Türkiye sevdasını samimiyetiyle hepimize aşılamıştır.

Buğün artık onun sevdası Ak Partinin harcı olmaktan çok yeni Türkiyenin davası oılarak tüm ülkede siyasi bir harekete dönüşmüştür genel Başkanımız Başbakanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan vefakar ve kadir şinas halkımızın desteği ile 10 ağustosta İnşallah Cumhurbaşkanı seçilecektir bizler bunun heyecanıyla buraya toplandık seçilecek Cumhurbaşkanımız ve yetiştirdiği bu insanlar Türkiyeyi 20232’lere taşıyacaklar bizler Tayyip Erdoğa’nın gönüllüleri olarak desteklerimizi seçim kampanyasına semboluk olarak 2023 lira yardım ile bu tarihsel sürecin ağır sorumluluğu altına giren Cumhurbaşkanı adayımız sn. Recep Tayyip Erdoğan’a çıktığı kutlu yolda yanında olduğumuzu kamu oyuna bildiririz dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.