EREĞLİ’NİN HİZMET ANAHTARI BİR KEZ DAHA OPRUKÇU’DA

EREĞLİ’NİN HİZMET ANAHTARI BİR KEZ DAHA OPRUKÇU’DA

2009 yılında hemşerilerinin teveccühü ile Ereğli Belediye Başkanı olan, 2014-2019 yılları arasında başkanlığa virgül koyan Hüseyin Oprukçu, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinin ardından kaldığı yerden devam ediyor.

Mazbatasını alarak düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Başkan Oprukçu, önümüzdeki beş yıl Ereğli’nin tüm ihmal edilmişliklerini giderileceğinin müjdesini verdi.

“AYRIM YOK, İNSANA HİZMET VAR”

Mazbatasını alarak 8 Nisan’da göreve başlamak üzere Ereğli Belediyesi önünde düzenlenen devir teslim törenine katılan Başkan Oprukçu, burada yaptığı konuşmasına seçim sürecinde, beş ay boyunca kendisi ile yol arkadaşlığı yaparak, gönüldaşlık hukuku ile desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek başladı. Başkan Hüseyin Oprukçu, “Yöre farkı gözetmeksizin, siyasi hiç bir ayrımda bulunmadan yaratılanların en şereflisi olan insanımıza hizmet edeceğiz” diyerek önümüzdeki beş yıl Ereğli’de hizmetlerin kaldığı yerden devam edeceği müjdesini verdi.

“BU BİR BAŞKALDIRI DEĞİL”

Seçim sürecinde yaşadığı güçlükleri hemşerileri ile paylaşan Başkan Oprukçu, “Belediye Başkanlığımız Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Sayın Devlet Bahçeli Bey’e bir başkaldırı değildir” diyerek bağımsız adaylığının gerekliliklerini ifade ederek sabırla Ereğli’de büyük bir başarıya imza attıklarına dikkat çekti.

“ORTAK ŞARTIMIZ SADAKAT VE İNANÇ”

Ereğli Belediyesi’nde çalışan, Ereğli Belediyesi ile iş yapacak olan herkes için ortak şartını “Devletin varlığına ve birliğine, milletin bölünmez bütünlüğüne sadakat ve inanç” olarak açıklayan Oprukçu, “Çalışmayanla işimiz olmayacak, vatan millet karşıtları dün olmadığı gibi bugün de işimiz olmayacak, fitne fesat üretenle işimiz olmayacak” diyerek çalışma prensibini hemşerilerine hatırlattı.

Başkan Oprukçu’nun konuşmalarının ardından devir teslim töreni gerçekleştirildi. Görevini Oprukçu’ya devreden Özkan Özgüven ise demokrasiye olan inancını vurgulayarak Ereğli için hizmetle geçecek beş yıl temennisinde bulundu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.