EREĞLİSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

EREĞLİSPOR GALİBİYETLE TANIŞTI

Temsilcimiz Ereğlispor Bal liginde ki 5. Maçında galibiyetle tanıştı. Ereğlispor evinde konuk ettiği rakibi Kepezbelediye spor :5 dakikada Uğur Çiçek’in ayağından bulduğu golle 1-0 mağlup ederek bal ligindeki ilk galibiyetini aldı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Kepezbelediye spor’uağırlayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispor, güzel ve istekli oyununu maçın başlarında bulduğu tek golle rakibini mağlup ederek Bal ligi 7, guruptaki ilk defa 3 puanını alana taraf oldu.   Maçta her iki takımdan da birer kırmızı kart gören oyunlar takımlarını 10 ar kişi bırakırken taraflar maçı birer kişi eksiktamamlamak zorunda kaldı.

Ereğli Atatürk Şehir Stadyumu’nda saat 15,00’da Bal Ligi 7. grup karşılaşmasında, Ereğlispor evinde konuk ettiği Kepezbelediye sporile karşı karşıya geldiği maçta. Maça hızlı başlayan temsilcimiz Ereğlispor sağlı sollu ataklarla başladığı maçta atak futbolunu golle süsleyen taraf olurken ne kadar da rakip kalede goller arayan taraf gibi gözükse demüsabakada istediği golleri bir türlü bulamayan yeşil beyazlı temsilcimiz Ereğlispormaçın başında bulduğu tek golle maçın ilk yarısında soyunma odasına 1 -0 galip girdi.

Maçın ikinci yarısında taraflar karşılıklı ataklarla başlarken geçen süre içerisinde rakip ekip Kepezbelediye sporEreğlispor kalesinde daha sık görüldü. Temsilcimiz Ereğlispor ise galibiyeti korumanın hesaplarını yaptığı maçta rakip ekip ve Ereğlisporlu futbolcular maçta başka golle buluşamayınca maçta ikinci yarıda her iki takımdan birer futbolcunun kırmızı kart gördüğü maçta başka gol olmayınca Ereğlispor ilk galibiyetini aldığı maçta rakibini 1—0 mağlup eden taraf oldu.

EREĞLİSPOR ; 1 KEPEZ BELEDİYESPOR ; 0

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.