Ereğlispor Ilgınspor’u Rahat Geçti 3 / 0

Ereğlispor Ilgınspor’u Rahat Geçti 3 / 0

Ereğlispor Ilgınspor’u Rahat Geçti 3 / 0

Ereğlispor yeni sezon hazırlıklarını yaptığı hazırlık maçları ile sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta içerisinde ilk hazırlık maçını Bal Ligi takımlarından Selçuklu Belediyespor ile yapan temsilcimiz sahadan 2-0’lık skorla geçmeyi başarmıştı.
Hafta sonu Ilgın’da Ilgınspor ile hazırlık maçına çıkan Ereğlispor bu karşılaşmayı 3-0’lık net bir skorla geçmeyi başardı. 
Anıl, Mahir, Çağrı, Mesut, Aris, Fikret, Colibaly, Oğuzhan, İbrahim, Berkay, Murat ilk on biri ile sahaya çıkan temsilcimiz Ereğlispor karşılaşmaya baskılı bir oyun anlayışı ile çıktı. Rakibi karşısında sürekli gol arayan temsilcimiz arzu ettiği golü karşılaşmanın 43 dakikasında Murat ile buldu. Bu dakikada rakip kale önündeki baskısı ile rakibini hataya zorlayan Ereğlispor Oğuzhan’ın asisti ile Murat’ın ayağından ilk golü buldu ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya değişiklikle başlayan Ereğlispor 66. Dakikada Erdi’nin golü ile 2-0’lık üstünlük yakaladı. 71. Dakikada ise Çağrıcan’ın kafa vuruşunda kaleciden seken topu Hakan Dumlu ağlara göndererek skoru 3-0’a taşıdı. 
Bu dakikadan sonra oyunu rolantiye alan temsilcimiz karşılaşmayı 3-0’lık skorla kazanarak ikinci hazırlık maçını da galibiyetle tamamladı. 
Maç sonunda kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör Himmet Kök, “Bugün etkili bir oyunla 3-0’lık net bir galibiyet aldık. Bütün oyuncularımız kutluyorum. Bugün tüm futbolcularımızı sahaya sürerek hepsini görme imkanımız oldu. Tüm futbolcularımız sahada elinden geleni yaptı ve mücadeleyi hak ettiğimiz bir skorla kazanmayı bildik. Bu skorda bugün sabah saatlerinde bizimle olan ve bize destek veren Belediye Başkanımız Özkan Özgüven’in de katkısı çok büyük. Bu galibiyeti kendisine armağan ediyoruz. 11 Ekim’de başlayacak olan yeni sezona en iyi şekilde hazırlanarak hedefimiz olan şampiyonluğu kazanıp Başkanımıza armağan etmek istiyoruz” dedi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.