EREĞLİSPOR TEK GOLLE GALİP GELDİ, LİDERLİĞE OTURDU

EREĞLİSPOR TEK GOLLE GALİP GELDİ, LİDERLİĞE OTURDU

EREĞLİSPOR TEK GOLLE GALİP GELDİ, LİDERLİĞE OTURDU

Ereğlispor evinde ağırladığı Anadolu Derespor’Arif Bolat’ın attğı tek golü ile geçti.
Ereğlispor galibiyet serisini kendi evinde de sürdürüdü, İlçemiz Ereğli de oynanılan  maçta Anadolu Derespor’un konuk eden temsilcimiz Ereğlispor aldığı bu tek gollü galibiyet ile grubunda lider oldu.

Ereğli de oynanılan maçta rakip takım adeta maçı berabere bitirmek için elinden geleni yaparak zaman zaman maçı çığırından çıkartan Deresporlu futbolcular sanki maçı çığırından çıkartmak için ellerinden gelen herşeyi gösterdiler ama yenilmekten kurtulamadılar, maçın sonlarına doğru kazandığı penaltıyı gole çeviren Arif Bolat’ takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 88 dakikasında arif’in penaltıdan attığı tek gol ile altın değerindeki aldığı bu üç puan ile liderliğe yükseldi.

Anadolu Derespor’u Arif ile avlayan temsilcimiz Ereğlispor rakibi Karapınar’ın mağlüp olmasıyla liderlik el değiştirirken grubunun da yeni lideri Ereğlispor oldu.

Puanını  44 puana çıkartan temsilcimiz Ereğlispor aldığı bu haklı galibiyet ile grubunda liderliğe yükseldi, zorlu maçı’da kazanmasını bilerek, galibiyet serine devam diyerek adım adım şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerliyor temsilcimiz.

Maç sonunda ise mağlubiyeti hazmedemeyen Deresporlu futbolcular Ereğlispor futbolcularına sözlü saldırıda bulunarak sabote etmesi sonucu çıkan gerginlik ve arbede 3 futbolcu kırmızı kart gördü Derespor futbolcular bununlada kalmayarak soyunma odasında eşyalara zarar  vererek izrar oluşturmasıyla maddi zarar oluşturdu.

Ereğlispor : 1 Anadolu Ereğlispor : 0

Gol : dak. (88) Arif Bolat
 

Metro tv olarak temsilcimize şampiyonluk yolunda  Başarılar dileyerek teknik heyeti, sahada alın teri döken futbolcularımızı, malzemecisinden başkanına emeği geçen herkesi tebrik ediyor ve yolunuz açık olsun şampiyonluk yolunda diyor ve haklı galibiyetinizden dolayı kutluyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.