EREĞLİSPOR’A ANAMUR DARBESİ : 0–2

EREĞLİSPOR’A ANAMUR DARBESİ : 0–2

Temsilcimiz Ereğlispor Bal liği 5. Grupta evinde konuk ettiği Anamurspor’dan ağır darbe aldığı maçta kendi evinde 2–0 maglüp oldu. Ereğlispor liğin 2. Yarısına Akşehirden aldığı farklı galibiyetle güzel bir başlangıç yapmıştı. Bugün ise kendi evinde konuk

Temsilcimiz Ereğlispor Bal liği 5. Grupta evinde konuk ettiği Anamurspor’dan ağır darbe aldığı maçta kendi evinde 2–0 maglüp oldu.
Ereğlispor liğin 2. Yarısına Akşehirden aldığı farklı galibiyetle güzel bir başlangıç yapmıştı. Bugün ise kendi evinde konuk ettiği Anamurspor karşısında fazla varlık gösteremediği maçta rakibinin gollerine engel olamayınca kendi saha ve seyircisi önünde rakibine mağlüp olmaktan kurtulamadı.
Bu maç öncesinde 10 puanla liğin sondan 4. Takımı olan rakip Anamurspor Ereğli’de 2 golle galip gelmesini bildiği maç sonrasında fikistürde ki yerini de üst sıralara taşımak için gayret gösterdiği maçta Ereğli’den aldığı bu galibiyetle altın bulmuş oldu.
Temsilcimiz Ereğlispor her iki yarıda yediği 2 golle maçı kaybederken güzel gidişine bu mağlubiyetle son vermiş oldu. Ereğlispor maçta 3 puan kaybederek, taraftarını üzdüğü maçta Konuk takım Anamurspor ise 2 golle 3 puanı aldığı maçta kendi durumu açısından aldığı bu galibiyetle büyük avantaj sağladı maç sonrasında, Ereğlispor ise 21 puanda kalarak orta sıralardan üst sıralara taşıma ümidini önümüzdeki haftalara bıraktı.
Maç sonundaki uzatma dakikalarında da Ereğlispor’un yoğun ve baskılı oyunu neticeyi değiştirmeye yeterli olmayınca, uzatmalarda ise fazla varlık gösteremeyen yeşil beyazlılar maçtan mağlüp olmaktan kurtulamadı.
Ereğlispor : 0 Anamurspor : 2


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.