Etyemez, Erdoğan ve Davutoğlunu Kutladı

Etyemez, Erdoğan ve Davutoğlunu Kutladı

Etyemez, Erdoğan ve Davutoğlunu Kutladı

10 Ağustos 2014 tarihinde yapılan seçimle, Başbakanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN Milletimizin teveccühüne mazhar olarak Türkiye’nin ilk defa millet tarafından seçilen Cumhurbaşkanı olmuştur.

 

Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanı seçilmesi nedeniyle Ak Parti olağanüstü genel kurulu toplanmış, Ak Parti Genel Başkanımız ve Başbakanımız tarafından aday gösterilerek delegelerin teveccühünü kazanan Dışişleri Bakanımız Konya Milletvekilimiz Prof. Dr. Sayın Ahmet Davutoğlu Ak Parti Genel Başkanı olarak seçilmiştir.

 

Ak Parti hükümetleri olarak son 12 yılda yaptığımız çalışmalarla Türkiye;  istikrar, güven, kalkınma ve refahın yaşandığı,  bölgesinde ve Dünyada söz geçirilen değil söz sahibi olan bir ülke haline gelmiştir. Bu gelişmelerde Yeni Genel Başkanımız ve müstakbel Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet DAVUTOĞLU’nun engin tecrübe ve birikimleri ile uzun yıllardır başarıyla yürüttüğü dış politika çalışmalarının çok önemli katkıları olmuştur.

 

 

Medeniyetimizin yeniden inşaası yolunda, medeniyet kodlarımızdan hareketle; 2023, 2053, 2071 Yeni  Türkiye  hedeflerine  ulaşma vizyonuyla ile daha büyük işler yapacaklarına inandığımız Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip EROĞAN ve Ak Parti Genel Başkanımız, Başbakanımız, hemşehrimiz Konya’mızın gururu Prof.Dr. Sayın Ahmet DAVUTOĞLU’na başarılar diliyor, yeni Cumhurbaşkanı ve Başbakanımızın Ülkemize milletimize, tüm Ümmete ve İslam Coğrafyasına, yer yüzü insanlık alemine  hayırlar getirmesini temenni ediyorum. Allah yar ve yardımcıları  olsun.

 

Halil ETYEMEZ

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.