Etyemez Seçim Çalışmalarını Konya’da Sürdürdü

Etyemez Seçim Çalışmalarını Konya’da Sürdürdü

Türkiye’nin kaderini belirleyecek olan 24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala, Milletvekili Halil Etyemez seçim çalışmalarını Konya’da sürdürdü.

Etyemez, Konya’da sürdürdüğü seçim çalışmalarında, Konya sebze hallinde vatandaş ile buluştu ve destek istedi. Etyemez’e seçim çalışmalarında Milletvekili aday adaylarından hemşerimiz Pervin Dilek’te eşlik ederek esnafı dinledi.Konyalı seçmenden Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan için bu önemli seçimde destek istedi.

AK Parti Konya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Halil Etyemez, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimi çalışmalarını Konya’da sürdüren Etyemez ve DilekSebze halinde vatandaşlarla bir araya geldi. Vatandaşlarla sohbet eden Milletvekili Etyemez, AK Parti olarak yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Parti olarak insanı yaşat ki devlet yaşasın bilinciyle hareket ettiklerini kaydeden Etyemez,gencinden yaşlısına, kadınından erkeğine, işçisinden emeklisine toplumun tüm kesimini kucakladıklarını vurguladı.Etyemez, bir yandan Türkiye’nin bölgesinde ve dünyada daha güçlü olması için çalıştıklarını, diğer yandan ise vatandaşların hayat standartlarını arttırmak, refah seviyesini yükseltmek için çalıştıklarını söyledi.

Gençliğe ve geleceğe yatırım yaparken geçmişi ve emeklileri’de hiçbir zaman unutmadıklarının altını çizen Etyemez,  emeklilere yönelik verilen haklara değindi. Emeklileri önemsediklerini ifade eden Etyemez, “Ülkemizde 12 milyonun üzerinde emekli bulunuyor. AK Parti olarak emeklilerimizi önemsiyoruz. Bu kapsamda emeklilerimizin maaşlarında önemli iyileştirmeler yaptık. 2002’de 377 lira olan en düşük emekli memur maaşını 2018’de bin 978 liraya, 257 lira olan en düşük SSK emekli maaşını bin 570 liraya, 65 lira olan en düşük Tarım Bağ-Kur emekli maaşını 988 liraya, 148 lira olan en düşük Esnaf Bağ-Kur emekli maaşını ise bin 405 liraya yükselttik. 2016 yılında bin 100 liranın altında maaş alan tüm emeklilerimizin maaşına aylık 100 lira, yıllık bin 200 lira zam yaptık. Emeklilerimize 600 liraya varan banka promosyonu verilmesini sağladık. Emekli olduktan sonra ticari faaliyet yürütenlerin aylıklarından kesilen sosyal güvenlik destek primini kaldırdıklarını ifade etti.

Etyemez, “Başkaları konuşur AK Parti yapar. Diğer partilerin hayal dahi edemedikleri uygulamaları hayata geçiriyoruz. Emeklilerimize Ramazan ve Kurban Bayramlarında biner lira, yılda toplam 2 bin lira ikramiye vereceğiz. Ramazan ikramiyeleri bayramdan önce vatandaşlarımızın hesabına yatırıldı.. Diğer yandan 65 yaş aylığı alan vatandaşlarımızın maaşlarını 266 liradan 500 liraya çıkarttık.Yaptığımız düzenlemeler ve verdiğimiz haklarla emeklilerimizin ve ailelerinin yüzünü güldürdük. Emeklilerimizin rahat bir yaşam sürmesini sağladık. Vatandaşlarımızdan ve emeklilerimizden çok güzel tepkiler alıyoruz. Herkes biliyor ve söylüyor ki Yaparsa yine AK Parti yapar. İnşallah 24 Haziran’dan sonra da ülkemize ve milletimize hizmet etmeyi sürdüreceğiz” diye konuşan Etyemez, Konya kazanırsa Türkiye kazanır dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.