ETYEMEZ; “SİCİLİ BOZUK ADAYA OY VERMEYİN”

ETYEMEZ; “SİCİLİ BOZUK ADAYA OY VERMEYİN”

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez...

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez Çimencik ve Armağanlı mahallelerinde yaptığı konuşmada, “Siyaset er meydanıdır. Er meydanında hesap sandıkta sorulur. Sizler sicilinizi düzeltin, şaibeleri ortadan kaldırın Ereğli halkının önüne öyle çıkın” dedi.

fcc3c72e-2eaa-4d35-b21b-67fe3e0cc4e7.jpg

5 YILLIK HİZMETİN HESABINI SANDIKTA SORACAĞIZ

Etyemez, “Büyük Türk Milletine hizmet etmek şereftir. 31 Mart’ta muhtar, belediye meclis üyesi, belediye başkanı ve büyükşehir belediye başkanını seçeceğiz. Yetki verdiğimiz bu kişilerden 5 yılın sonunda sandıkta hesap soracağız. Sandık 5 yıllık alınan yetkinin değerlendirme zamanıdır. Siyaset er meydanıdır ve er meydanında hesap sandıkta sorulur. Hesabı halk sorar” dedi.

54372054_2118476644901294_88944164200251392_n.jpg

DERNEKLER İRADEYE İPOTEK KOYAMAZ

Milletvekili Halil Etyemez, derneklerin siyasi rant güdemeyeceğini ifade ederek, “Dernekler hemşeri derneğidir. Kültür değerlerini, dayanışmalarını sağlarlar. Dernek faaliyetleri içerisinde hiçbir siyasi partiye destek veremezler. Pazarlık yapamazlar. Hiçbir şekilde siyasi rant peşinde olamazlar. Kimsenin özgür iradesine ambargo koyamazlar. Bu iradeye saygı duymak zorundadırlar. Dernekleri siyasi malzeme haline getirmesinler” diye konuştu.

Öte yandan MHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz’da hemşericilik derneklerinin desteklenmesi gerektiğine inandığını ifade ederek, “Ancak dernekler amacı dışında yörenin tamamını kapsıyor şekilde onların üzerinden siyasi hesap güdüyorsa o yörenin de bu duruşa tepki göstermesi gerekiyor” dedi.

 

ADAYIMIZ ADEM ERDAL’DIR

Vekil Etyemez Cumhur İttifakı adayının Adem Erdal olduğunu ifade ettiği konuşmasında, “Adem Erdal bilgi, birikim ve tecrübesi ile adayımızdır. Nasıl Hüseyin Oprukçu’nun, Özkan Özgüven’in hakkı varsa onunda hakkı vardır. Adem Erdal isminden neden rahatsız oldunuz? Sayın Oprukçu, “Özkan Özgüven aday olmalıydı hakkı yendi” dedi. ‘Anamı ağlattı’ dediği Özkan Özgüven ile hesaplaşacağını düşünen Oprukçu tüm planını o şekilde hazırlamıştı. Adem Erdal olunca şaşırıp kaldı. Bu seferde ‘yol arkadaşını sattı, sırtını döndü’ dedi.  Neden sırtını dönsün ki, demokratik hakkını kullandı. Ama sen 40 yıllık davana sırtını döndün. ‘Anamı ağlattı’ dediğin adamla gittin kucaklaştın. Siyaseti doğru yapmak lazım. İnsanları makam mevki için kandırmamak lazım” dedi.

 

VİZYONUNUZU ORTAYA KOYUN

 

CHP Adayı Bülent Ecevit Tatlıdil’in, ‘Benim korkumdan Bakan getiriyorlar’ diye konuştuğunu belirten Etyemez, “Ereğli’ye daha önce de Bakan getirdik. Bu sizin korkunuzdan değil. Siz ithal vekil getiriyorsunuz. Kendi vekilinizi bile bir kere getirebildiniz. O da sizin vekiliniz mi bilmiyorum. Onu da ithal ettiğinizi biliyorum.

Grup Başkan Vekilinizi getirdiniz. Yalan söylettiniz. Ereğli’nin İl olması için kanun teklifi verecekmiş. Verdiğiniz hangi kanun teklifi geçti bir söyleyin bakalım. Ereğli’yi Niğde’ye bağlayacaklarmış. Vizyona bak vizyona. Ben böyle diyorum bana kızıyorlar” ifadesini kullandı.

 

SERVİLİ KAVŞAĞINI 3 MİLYON TL’YE YAPIN

“Bir bağımsız Meclis Üyesi Adayı Türkmen Kavşağını 2 milyon TL’ye yapacağını açıklamış” diye konuşan Etyemez, “Size 3 milyon TL’lik ödenek ayıracağım. Çıkın Servili Kavşağını bu maliyete yapın bizde görelim” dedi.

 

SİCİLİ BOZUK ADAYA OY VERMEYİN

AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Adem Erdal’a destek verilmesi gerektiğini kaydederek, “Sicili bozuk adaya oy vermeyin. Adem Erdal’ın boğazından haram lokma geçmemiştir. Hakkında hiçbir dosya yok. Sicilini düzeltsinler, şaibelerini ortadan kaldırsınlar Ereğli halkının önüne öyle çıksınlar” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.