Etyemez Ve Kaya Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Etyemez Ve Kaya Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Etyemez Ve Kaya Seçim Çalışmalarını Sürdürdü

Etyemez ve Kaya Çayhan Halkı İle Buluştu, SonrasındaVefa Yemeğine Katıldı ve Seçim Bürosunun Açılışını Gerçekleştirdi.

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez ve Mustafa Kaya seçim çalışmaları kapsamında Çayhan Mahallesini ziyaret ederek Çayhanlılar la bir araya geldi.

 

Seçim çalışmaları kapmsamında, Konya Milletvekili Adayları Halil Etyemez ve Mustafa Kaya seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdü. Seçim çalışmalarını mahalle ziyaretleri ile  başlayan Milletvekili  adayları , İlçemiz  Ereğli’ye Çayhan Mahallesini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Ziyarette Etyemez ve Kaya'ya Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, AK Parti Konya İl Teşkilatı Ereğli Koordinatörü Seyit Ali Tekeli, Ereğli İlçe Başkanı İbrahim Büyüktorun, Eski Belediye Başkanı Ahmet Özdoğan ve çok sayıda partili bu çalışmaya katıldı.

 AK  Parti İktidarının 12 yıllık sürecine bakıldığında eğitimden, sağlığa, Ulaşımdan Sosyal Yardımlaşmaya kadar birçok hizmetin Türk Milletinin ayaklarına serildiğini ifade eden Etyemez, 7 Haziran seçimlerinde de milletin iradesinin istikrardan yana tecelli edeceğini dile getirerek 7 Haziran seçimlerinde vatandaşlardan AK Parti kadrolarına ve Başbakan Davutoğluna  destek istedi.

Çayhan’da yapılan seçim çalışmalarının ardından ise, AK Parti ilçe başkanlığının düzenlediği ‘’Vefa’’  yemeğine katılan Etyemez ve Kaya burada da yaptıkları konuşmalarında birlik ve beraberlik mesajı verdiler.Yapılan Konuşmaların sonrasında ise , Fatih Mahallesi Hastane Yolu üzerinde bulunan seçim bürosunun açılışına katıldılar. Seçim bürosunun açılışı yapılan dualar eşliğinde gerçekleşti.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.