Etyemez’den Yoğun Tempo

Etyemez’den Yoğun Tempo

Etyemez’den Yoğun Tempo

Ak Parti Konya Milletvekili Adayı Halil Etyemez, seçim çalışmalarının yoğun temposu içerisinde Meram İlçesindeki gençlerle bir araya geldi.
25.dönem Milletvekilliği seçimleri dolayısıyla Konya merkez ve ilçelerinde gerçekleştirdiği ziyaret ve temaslarla seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Halil Etyemez ,gittiği her kapıda, ziyaret ettiği her ilçede yoğun bir ilgi ve sevgiyle karşılanırken, Meram ilçesindeki gençlerin Etyemez’e gösterdiği sıcak ilgi ve diyalog dikkatlerden kaçmadı.


Ak Parti Meram İlçe Teşkilatı ile birlikte Meram Hadimi Parkında vatandaşları ziyaret eden Etyemez burada gençlerle birlikte bir süre sohbet ederek onlarla voleybol oynadı. Siyasette renkli kareler olarak kayıtlara geçerken, gençlerle yaptığı sohbetinde Halil Etyemez şunları kaydetti;” Sevgili gençler , seçimlerde sandığa giderek demokratik hakkınız olan seçiminizi yapın ve oyunuzu kullanın.Genç bir nüfusa sahip olan ülkemizde Yeni Türkiye yolunda siz gençlerimizin bilinçli bireyler olarak yetişmesi için bizler yani Ak Parti ‘nin Ak Kadroları olarak , başta Başbakanımız sayın Ahmet Davutoğlu olmak üzere gençlerimizi son derece önemsiyoruz. Gençlerimize yeni ufuklar açacak önemli projeleri ortaya koymanın çabası içerisinde olduğumuz gibi bundan sonraki süreçlerde de bu çabamız devam edecek.

Sevgili gençler ,Yeni Güçlü Türkiye’nin mirasçısı sizlersiniz.Bugün hizmet makamlarında bizler olabiliriz ama yarınlarda bu bayrağı sizler devralacaksınız. Bu sebepten gerek kariyer alanında, gerek siyasette, gerekse akademik başarı da her zaman çıtayı yükseklerde tutmalısınız. Gençler, bu anlamda sizlere güvencimiz tamdır “ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.