Evren Nas’dan Kutlu Doğum Mesajı

Evren Nas’dan Kutlu Doğum Mesajı

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Evren Nas yaptığı yazılı açıklamada âlemlere rahmet olarak gönderilen rahmet peygamberi Hz. Muhammed’i yâd etti.

Nas mesajında şunları söyledi: “Rabbimizin Âlemlere Rahmet kaynağı, müjdeci, uyarıcı olarak gönderdiği Gönüllerimizin  Sultanı Efendimiz S.A.V in Kutlu Doğumlarını idrak etmenin bir kez daha sonsuz saadetini ve onurunu  yaşıyoruz hamdolsun.

Onu Sevmek, Onun bizlere bıraktığı İlahi Emanetlerine ( Kuran-ı Kerim ve Sünnet ) daha fazla sarılmayı ve Kuran-ı Kerim i anlamayı ve Onun güzel Sünnetini yaşamayı gerektirir. Şerefli  ve Onurlu bir Peygamberin Onurlu ve fedakâr bir Ümmeti olmanın gereklerini yapmak en önemli vazifemizdir.

Çocuk, genç, kadın, yaşlı vb yaşadığı toplumdaki herkese Allahın Yarattığı değerli birey olarak bakmayı  insana değer vermeyi, biz O Yüce Rasulümüzden öğrendik. Dini, mezhebi, memleketine bakmadan tüm İnsanları sevmeyi biz O Fedakâr Yüce Efendimizden öğrendik. Komşusu açken yatmamayı, Mümin kardeşinin ihtiyaçlarını gidermeyi, toplumunda örnek insan olmanın özel işaretlerini biz O Kutlu Nebiden Öğrendik.

Onun Kutlu Mesajlarına sarılmakla huzur bulduk, Onun İsmini andıkça yüreklerimiz İnşiraha ulaştı. Efendimizin S.A.V in idrak ettiğimiz Kutlu Doğumlarının İslam âlemine bereket, huzur getirmesini, İnsana verilen değerin ve tüm ulvi değerlerin anlaşılmasına ve yaşanmasına vesile olmasını Yüce Allah C.C.tan niyaz ediyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.