Evzen Artık Ereğli'de Hizmetinizde...

Evzen Artık Ereğli'de Hizmetinizde...

Evzen Artık Ereğli'de Hizmetinizde...

Ereğli’de Evzen farkı markasıyla tüketiciye güven veriyor. Ereğli de GülbahçeMah.Alparslan TÜRKEŞ Bulvarı Demir Apt. Altı No:1B/A Ereğli / KONYA  Adresinde Ereğli halkına hizmet verecek olan Evzen mağazası müdürü Anıl Yaver yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

2008 Yılında Karaman’dakurulan firmamızın, kurulduğu günden bu yana, modayı yeni trendleri ve kali̇te standartlarını takip ederek özgün ve yaratıcı tasarımlara imza atarak, müşterilerimizin ideal yaşam tarzlarını geliştirmeyi ve gerçeğe dönüştürmeyi hedeflemiştir. Müşterilerimizin değişen ve yenilenen ihtiyaçlarını benimseyerek, esnek motiflerimizi, konforlu ürünlerimizi ve yaratıcı çözümlerimizle, bireylerin ve ihtiyaç sahibi olan tüm otel, cafe, restaurant, bar ve yaşam alanlarına renk katan, onları farklı ve özgün kılan ürün ve hizmetler tasarlayıp sunmaktır. EVZEN, tüketicilerin kolaylıkla ulaşabileceği, Kali̇te ile tanışabileceği, kendi̇nizden bir hissiyat bulabileceği, bir marka olarak mobilya sektörünün parlayan yıldızı olmak için çalışmalarını sürdürmektedir.

Halen Karaman Organize Sanayii Bölgesinde üretim hizmeti veren kuruluşumuzun ana sloganı EVZEN yani EVİNİZİN ZENGİNLİĞİ anlayışıyla siz değerli halkımıza hizmet vermeyi amaçlamaktadır dedi.

Bizler’deEvzen mobilya İlçemiz Ereğli’ye sahiplerine hayırlı olsun diyor ve bol kazançlar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.