Final Özel Eğitim Kurumlarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

Final Özel Eğitim Kurumlarından Şehit Aileleri Derneğine Ziyaret

Ereğli Final Özel Eğitim kurumları tarafından 15 Temmuz demokrasi zaferi ve şehitleri anma programı kapsamında Ereğli Şehit Aileleri Derneğine ziyarette bulunuldu.

Şehitler Aileleri Derneği ziyaretine, Okul müdürü Hayrettin BAŞER, Rehber öğretmen ve öğrencileriyle birlikte birlikte ziyarette bulundu. Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ve şehit yakınlarının bulunduğu ziyarette, Okul Müdürü hayrettin BAŞER yaptığı konuşmada biz eğitimciler olarak her zaman için sizlerin yanında olacağız ve en küçük sıkıntınızda sizlerle olduğumuzu bilmenizi istiyoruz diyerek her zaman için sizin acınız bizim acımız olacaktır dedi.

Ereğli Şehit Aileleri Derneği Başkanı Yılmaz Ertaştan ise konuşmasında bizleri ziyaret ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyoruz ve verdiğiniz destek dolayısı ile sizlere kendim ve arkadaşlarım adına çok teşekkür ediyorum dedi. Ertaştan Ülkemizin içerisinde bulunduğu bugün kü durumu ve 15 Temmuz Darbe girişimine dair önemli açıklamalarda bulunarak bütün Türk ulusu olarak birlik olmalıyız diyerek, Hainlere ve Bölücülere karşı Ülkemizi en güzel şekilde savunmak suretiyle, Toplum olarak kenetlenmek gerektiğine vurgu yaparak, Her zaman için uyanık olmamızı işaret etti.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.