Fırtına da hasar gören otomobil, Park halindeki araçlara çarptı

Fırtına da hasar gören otomobil, Park halindeki araçlara çarptı

Ereğli’de, kontrolden çıkan otomobil park halindeki otomobillere çarptı, sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Ereğli’de, kontrolden çıkan otomobil park halindeki otomobillere çarptı, sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Mustafa Seyran Caddesi üzeri Çerkez Mezarlığı civarında meydana geldi. Ereğli’de geçtiğimiz günlerde yaşanan şiddetli fırtına nedeniyle çok sayıda otomobil fırtınadan hasar görerek sahipleri mağdur olmuştu. Ereğli de özellikle Toki, Ereğli Devlet Hastanesi ve Cezaevi Lojmanları bölgesinde etkili olmuştu.

Şiddetli fırtına nedeniyle hasar gören o araçlardan biri olan 42 YT 199 Plakalı fırtına zede aracı yaptırmak üzere sanayi ye götürmek için seyir halinde olan araç sürücüsü Mustafa Seyran Caddesi üzerinde seyir halindeyken sürücüsünün bir an için direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı ve park halinde bulunan 42 V 8042 ve 42 ESG 36 Plakalı araçlara çarpması sonucu yaşanan kazada araçlarda çarpma sonrasında maddi hasar olurken kazaya neden olan 42 YT 199 Plakalı fırtına zedesi aracın sürücü başından aldığı darbe sonrası hafif şekilde yaralandı.

Mustafa Seyran Caddesi üzeri Farkım AVM yanında meydana gelen trafik kazasında,Olay yerine vatandaşlar tarafından 112 sağlık ekipleri çağrılırken, yaralı sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Yaralı sürücü Hastaneye gitmeyi kabul etmezken kazada yaralanan sürücü ayakta tedavi gördü.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.