Gaziler ve Şehitler Derneğinden Başkan Özgüvene Teşekkür

Gaziler ve Şehitler Derneğinden Başkan Özgüvene Teşekkür

Gaziler Derneği Başkanı M. Emin Özyurt ve Şehit Aileleri Dernek Başkanı Yılmaz Ertaştan ile Yönetim Kurulu Üyeleri Belediye Başkanı Özkan Özgüven’i ziyaret ettiler.

Makamında Özyurt, Ertaştan ve Yönetim Kurulu Üyelerini ağırlayan Başkan Özgüven, vatan savunmasında canını ortaya koyan şehit ve gazilere her yurttaşın minnet borcu olduğunu söyledi. Ereğli Belediyesi’nin şehit ve gazi yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu söyleyen Başkan Özgüven, “Bu vatan uğruna gözlerini kırpmadan kendilerini feda eden, korkusuzca canlarını ortaya koyan şehit ve gazilerimize destek olmak görevimizdir” dedi. Vatan topraklarının kolay kazanılmadığını hatırlatan Özgüven, “İçinde bulunduğumuz bu günlerde birlik, beraberliğe her zamankinden daha çok ihtiyacımız var. Bunu değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kalarak sağlayabiliriz” dedi.

Özgüven, Gaziler Derneği ve Şehitler Aileleri Derneğinin Ereğli’nin gözbebeği olduğunu kaydederek her iki derneğe de Belediye olarak ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. Her iki derneğe de Oğuz Ata Tesislerinden yer verildiğini kaydeden Özgüven, “Bize şehitlerimizin emaneti olan Şehit Aileleri ile Gazilerimize yakışan bir yeri Oğuz Ata’da tahsis ettik. Buraya gelen vatandaşlarımızın ziyaret edeceğini ve değerlerimize sahip çıkacağına inanıyorum. Desteğimiz bundan sonrada devam edecektir.

Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ereğli Şube Başkanı M. Emin Özyurt ise Başkan Özgüven’e başarı dileyerek, dernekleri hakkında bilgi verdi. Özyurt, “Amacımız geçmiş kahramanlıkları, bu vatan topraklarının nasıl kazanıldığını gençlere öğretmek, onları bilinçlendirmektir” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.