Gazilere Başkan Oprukçu'dan vefa örneği

Gazilere Başkan Oprukçu'dan vefa örneği

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Gazilerimize yaptığı anlamlı örnek davranışıyla teşekkür aldı.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, Gazilerimize yaptığı anlamlı örnek davranışıyla teşekkür aldı.

Başkan Oprukçu her zaman olduğu gibi saygıda kusur etmediği gibi yine gazilerimizin bu anlamlı gününde gösterdiği büyük vefa örneğiyle onların ve vatandaşların gönüllerini kazandı. Oprukçu, Çocuğunda yaşlısına her koşulda, yine yerinde örnek davranışla bizlere gösterdi. Bu vatan topraklarımızın savunmasında şehit ve gazilerimizin önemi büyüktür onların sayesinde özgürce yaşamaktayız bu bilinçte olmayan toplumlar ise maalesef büyük sıkıntı içerisinde kalmaya mahkûmdur. Bizler ’de şehitlerimize ve gazilerimize her zaman için saygıda kusur etmedikçe bu bayrağımıza ve vatanımıza canımız pahasına sahip çıkarak savundukça başımız dik ve özgür olacaktır.

OPRUKÇUDAN TAKDİR GÖREN DAVRANIŞ!

Oprukçu 19 EYLÜL Gaziler günü nedeniyle Anıt alanında gerçekleşen kutlama programı sonrasında, Elleri öpülesi gazilerimize karşı gösterdiği davranışla gönülleri kazanarak takdir topladı. Başkan Oprukçu yaşlı gazilerimizin kollarına içtenlikle sarılarak onların merdivenlerden güvenle inmesine yardım eden Oprukçu gençlerimize'de örnek oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu'yu bu vefa dolu davranışıyla göstermiş olduğu hareketinde dolayı kendisini kutluyoruz. Buradan da hatırlatıyoruz ki gönüllerin başkanı olmak yada kalabilmek kolay olmasa gerek diyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.