''GAZZE İÇİN DUA “ ya davet ediyoruz.

''GAZZE İÇİN DUA “ ya davet ediyoruz.

''GAZZE İÇİN DUA “ ya davet ediyoruz.

Kıymetli Hemşehrilerim,
İslam Coğrafyasının büyük bir kısmı Ramazan Ayında evlerinde,Aile ve dostları ile huzur içinde iftarını yapmakta.
Gazze ve Filistindeki Müslüman Kardeşlerimiz ise Zulum ve şiddete maruz kalarak Böyle Mübarek günlerde Katil İsrail devleti tarafından acının en büyügüne tanık olmaktadırlar.
Üstelik Başta Arap dünyası olmak üzere Birleşmiş Milletler,ABD, ve Avrupa Birliği ülkeleride İsrailin yaptığı bu vahşete,Soykırıma Duyarsız kalarak Ne derece vicdansız ve acımasız olduklarını Tüm dünyaya gösterdiler.
Bizlerde, vicdan Sahibi olmanın gereği olarak Müslümanın uyumaması gerektiğini Ümmetin duyarsız kalmaması gerektiğini Filistini İsraril’in zulmunden kurtaracak olanın ‘insanlık’ olduğunu ve Müslümanın Müslümana Yaptığı duanın kabul olacağı hissiyatı ile Kadir Gecesinde Ulu Cami de “GAZZE İÇİN DUA “ ya davet ediyoruz.
Yolumuz özgür Filistin, Direncimiz mazlum Gazze, umudumuz aydınlık Kudüs

“AK Parti Ereğli İlçe Teşkilatı” ve “Erdoğan Gönüllüleri” olarak;
Mazlumdan Yana,Hakt’an Yana Taraf Olduğumuzu Kamuoyuna saygıyla duyururuz.

 

Bu vesile ile Kadir gecesinin bin aydan daha hayırlı olduğunun bizzat Kur’an-ı Kerim’de açıklandığını hatırlatan Başkan Evren NAS, “İnsanlık alemi için birer kurtuluş, bağışlanma ve mağfiret günleri olan kandillerin en anlamlısını idrak edeceğiz. Hem Ramazan-ı Şerif gibi mübarek bir ayda bulunmamız, hem de Yüce Allah tarafından övülmüş bir gece olması hasebiyle, Kadir Gecesi büyük önem arzetmektedir. Bu gecede günahların bağışlanacağı, duaların kabul edileceği ifade ediliyor. Bu nedenle başta Filistin, Mısır, Irak, Suriye, Myanmar ve Doğu Türkistan olmak üzere müslümanların dünyanın dört bir yanında zulme maruz kaldığı şu dönemde dualarımız birer kurtuluş vesilesi olabilir. Yüce Rabbimizin rahmet ve mağfiret yağmurları, bütün dünya için yeni kapıların açılmasına vesile olabilir” diye konuştu.

Kadir Gecesi’nin aynı zamanda bayramın müjdecisi olduğunu da hatırlatan Başkan Evren NASi, “Kadir Gecesi ile birlikte bayram havasını da soluklamaya başladığımız şu günlerde,  hemşehrilerimin kandilini tebrik ediyor, şehrimiz, ülkemiz, İslam Dünyası ve bütün insanlık için hayırlı gelişmelere vesile olmasını diliyorum” şeklinde sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.