“Gece Gündüz, Soğuk Sıcak Demeden Hizmet Üretiyoruz”

“Gece Gündüz, Soğuk Sıcak Demeden Hizmet Üretiyoruz”

“Gece Gündüz, Soğuk Sıcak Demeden Hizmet Üretiyoruz”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven 500 Evler Mahallesinde dökümü devam eden asfalt çalışmasını yerinde inceledi ve çalışan ekibe tatlı ikramında bulundu.

“Mesai Menfuru Gözetmiyoruz”

Gece saatlerinde ve soğuk havaya rağmen çalışmalarını aksatmayan Belediye Fen İşleri Ekibini çalışma sahasında ziyaret eden Özgüven, “Gece gündüz, soğuk sıcak demeden hizmet üretiyoruz” diyerek mesai menfuru gözetmeden çalışan ekibe teşekkür ederek tatlı ikram etti.

“Sanayi Caddesi Ereğli’ye Yakışan Bir Bulvar Olacak”

Başkan Özgüven kum borcu nedeniyle Belediye hesaplarına haciz konulması nedeniyle asfalt çalışmalarına geç başladıklarını ifade ettiği konuşmasında, “Şu an 500 evler Mahallesinden sanayi yoluna kadar asfalt döküm çalışmalarımız devam ediyor. Akşam saatleri ve soğuk havaya rağmen ekibimizin gösterdiği özverili çalışma ile asfalt çalışmasının kısa sürede bitirilmesini hedefliyoruz. Burada yapacağımız çalışmaların ardından hava şartlarının elverdiği şekilde çalışmalarımız diğer mahallelerimizde devam edecek. Sanayi yolunda yaptığımız düzenleme çalışması kaldırım ve bisiklet yolu çalışmalarımız olacak. Bu çalışmalarla burayı Ereğli’ye yakışan bir bulvar haline getireceğiz ve burası Ereğli’nin kent hüviyetinin bir göstergesi olacak. Ben tüm personelimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.