Gençlerin Yeni Mekanı

Gençlerin Yeni Mekanı

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, gençlere yönelik hayata geçirilen 'Kişisel Gelişim Kurs Eğitim'leri projesi kapsamında Belediye Gençlik Merkezinde gençlerle bir araya geldi.

12 farklı branşta düzenlenen kişisel gelişim kursları Ereğli Belediyesi Oğuz Ata Tesisleri Gençlik Merkezinde start verdi. Gençlere yönelik hazırlanan proje doğrultusunda sosyal, kültürel ve sanatsal branşlardaki kurslara yoğun ilgi gösteren gençler düzenledikleri çiğ köfte partisi ile ilk haftanın yorgunluğunu müzik eşliğinde üzerlerinden attılar.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Belediye Başkanı Özkan Özgüven'in de katıldığı programda gençler, Başkan Özgüven'e kendilerine sağladığı imkanlar nedeniyle teşekkür ettiler.

ÖZGÜVENİNİZİ YİTİRMEYİN

Gençlerin, ülke geleceğini şekillendirecek kişiler olduğuna vurgu yapan Başkan Özgüven ise gençlere önemli tavsiyelerde bulundu.

"Özgüveninizi hiç bir zaman yitirmeden, kendinizi sürekli geliştirin" diye konuşan Başkan Özgüven, "Bu ülke sizlere emanet. Bizler, sizlerin daha iyi yetişebilmeleri noktasında sizlere rehber olmaya çalışıyoruz" diye konuştu.

HİZMET KALİTESİ ÖN PLANDA

Belediye Gençlik Merkezinde hizmet kalitesi ön planda tutuluyor. Her türlü ikramın yanında gençlerin okul derslerine takviye alabilecekleri, karakterlerini geliştirebilecekleri, her türlü teknolojik ve sportif şartın sunulmaya çalışıldığı nezih bir ortam olan Belediye Gençlik Merkezi gençlerin sosyal, ahlaki, sportif ve kültürel ihtiyaçlarına cevap vermektedir. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.