Gofret Üretimi Hattı Da Faaliyete Geçti

Gofret Üretimi Hattı Da Faaliyete Geçti

Ereğli Belediyesi Başkanı Özkan Özgüven’in yatırım ve kurulum aşamasında destek verdiği ve OSB Yönetimi ile beraber uzun uğraşlar sonucunda kurulan Bisküvi ve Şekerleme Fabrikası,

                Ereğli Belediyesi Başkanı Özkan Özgüven’in yatırım ve kurulum aşamasında destek verdiği ve OSB Yönetimi ile beraber uzun uğraşlar sonucunda kurulan Bisküvi ve Şekerleme Fabrikası, Bisküvi bandının ardından gofret bandına da geçerek üretime başladı. Fabrikayı ziyaret eden Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven incelemelerde bulundu.

fabr¦-ka-1.jpg

        İstihdam oluşturan her Kurum ve Kuruluşun en büyük destekçisiyiz diyen Başkan Özgüven: “Her safhasında takip ettiğimiz, yatırımın yapılmasında ve kurulmasında destek olduğumuz fabrikamız bisküvi bandının ardından gofret bandına da geçerek üretime başladı. Böylece Şehrimizin önemli istihdam kolu olan fabrikamızın hem kapasitesi hem de istihdam sayısı arttı. Belediye olarak yatırım yapan istihdam oluşturan herkese katkı sunmaya devam ediyoruz. Yerli ve yabancı yeni yatırımcıları İlçemize bekliyoruz. Sağlam temellerle büyümek için çok çalışmalı ve yeni yatırımlar yapmalıyız. Her yatırımın Ereğli’mizin ve Ülkemizin gelişimine, büyümesine çok önemli katkıları olacaktır. Bu anlamda üretime destek olmak bizim en önemli görevimizdir. Hedeflerimize ulaşmanın tek yolu üretmektir. Fabrikamız şehrimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

fabr¦-ka-3.jpg

fabr¦-ka-2.jpg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.