Gurbetçilerimiz, Ereğli İl Olsun ve Akgöle Can Suyu Verilsin Dediler

Gurbetçilerimiz, Ereğli İl Olsun ve Akgöle Can Suyu Verilsin Dediler

Gurbetçilerimiz, Ereğli İl Olsun ve Akgöle Can Suyu Verilsin Dediler

Gurbetçi hemşerilerimiz Ereğli’nin il olması için düzenledikleri farklı etkinle seslerini duyurmak isyerek, Ereğli İl olsun pankartı açtılar.

Ayrancıda yapılan Hıdırellez şenliklere katılmak için İstanbuldan gelen hemserilerimiz Akgöl’e can suyu için ve Ereğli il olsun pankartlarıyla eylem yaptılar.

İstanbul'da faaliyetlerini yürüten Ereğliler Sosyal Yardımlaşma Derneği ve diğer bir derneklerimizden olan Ambarlılar derneği üyeleri, Ereğli’nin il olması için Pankart açtılar.  Yaklaşık 200 kişilik grup üyeleri Ereğli’nin il olup Akgöle can suyu verilmesini istediler.

Gurbetçi hemşerilerimizin bir araya gelerek kurmuş oldukları dernekler olan sivil toplum örgütleri, her zaman her platform’da önemli çalışmalarıyla seslerini duyuran İstanbuldaki hemşerilerimiz bugünler’de de Ereğlinin İl olması konusunda ve Akgöle olan duyarlı çalışmalarıyla seslerini duyurmaya çalıştılar yine, her zaman olduğu gibi umarız ki Ereğli’de yaşayan hemşerilerimiz de onlara bu haklı ve önemli çalışmalarında destek vererek onları yalnız bırakmazlar diyoruz.

Bu pankartlı eylem  sonrasında Ayrancı’da yapılan Geleneksel olarak her yıl düzenlenen Ayrancı  16.Hıdırellez şenliklerine katılmak üzere Ayrancı hareket eden heyet, ardından ise Akgölü ziyaret eden grup, gurbetçi hemşerilerimiz her fırsatta Ereğli’nin sesini duyurmaya çalıştılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.