Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’dan Teşekkür !...

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar’dan Teşekkür !...

Halkapınar’da düzenlenen festival sonrası, Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar teşekkür etti.

Halkapınar Kaymakamlığı, Halkapınar Belediyesi ve Ereğli Belediyesinin organizasyonu ve çevre ilçelerin desteğiyle gerçekleştirilen İvriz Tarım, Kültür ve Turizm Festivali yoğun katılımla gerçekleşmişti. Vardar, katılım gösteren ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar, İvriz Anıt Meydanı'ndaki gerçekleşen ve bölgenin tarihi ve turistik açıdan değerli görülen her alanıyla, Festivalin geniş kitlelere hizmet verebilmek amacıyla düzenlendiğini söyledi.

Büyük coşku içerisinde gerçekleştirilen, Geleneksel olarak düzenlenecek olan festivale  yoğun katılım göstererek destek veren Halkapınar, Ereğli ve bölge halkına ve Dışarıdan gelen gurbetçi hemşerilerimize katılımları dolayısıyla Halkapınar Belediye Başkanı Fahri Vardar teşekkür etti.

Halkapınar’ın ve Bölgenin en coşkulu etkinliği olan Festivale yoğun bir katılım olduğunu söyleyen Vardar, Milletvekili Halil Etyemez’e de teşekkür etti. Coşku ve kardeşlik içerisinde gerçekleşerek yurdun dört bir yanından gelen hemşerilerimizin büyük ilgi göstermesiyle ve bölge halkının yoğun katılımıyla gerçekleşti dedi.

Bizlerde emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.