HALKAPINAR’IN YENİ KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

HALKAPINAR’IN YENİ KAYMAKAMI GÖREVE BAŞLADI

Konya’nın Halkapınar ilçesine Kaymakamlık koltuğuna vekâleten Hakan Güner Getirildi.

Konya’nın Halkapınar ilçesine Kaymakamlık koltuğuna vekâleten Hakan Güner Getirildi.

HAKAN GÜNER KİMDİR

1991 Yılında Kastamonu’nun Bozkır ilçesinde doğdu. 2013 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünden mezun oldu. 2015 yılında Kastamonu Kaymakam adayı olarak mülk idare amirliği görevine başladı.  Daha sonra Manisa’nın Selendi ilçesinde ve Sinop’un Erfelek ilçesinde Kaymakam vekili olarak görev yaptı.

Halkapınar ilçesinde göreve başlayan Güner Gazetemize yaptığı açıklamada şunları ifade etti;

“Halkapınar şirin bir ilçe nüfus anlamında tabi az bir nüfusu var ama şirin bir ilçe tarihi anlamada güzellikleri olan bir ilçe. Halkapınar ilçemiz için biz elimizden geldiği kadar çalışacağız vatandaşımıza buradan elimizden geldiğince hizmet etmeye çalışacağız. Daire amirlerimizle beraber bir ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Sanayi kuruluşu olmayan bir yer sanayi anlamında yol kat edememiş ancak tarım ve hayvancılık anlamında potansiyeli olan bir yer bizde bu anlamda daha fazla neler yapabiliriz tarım ve hayvancılık kapsamında ilçenin kalkındırılması adına neler yapabiliriz. Bunları çalışma arkadaşlarımızla planlayacağız. Elimizden geldiğince destek vermeye çalışacağız diyen Güner sözleri şöyle sürdürdü;

“Vatandaşlarımızın hayat standartlarının yükseltilmesi anlamında çalışmalarımız olacak Tabi birçok yetki Konya Büyükşehir Belediyesinde Köylerin alt yapıları ve üst yapıları anlamında Biz artık koordineli bir şekilde belediye ile birlikte vatandaşlarımızın sorunlarına taleplerine cevap vermeye çalışacağız. Her zaman dediğimiz gibi yoksul vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, engellilerimizin, öksüz, yetim vatandaşlarımızın her zaman bu noktada sosyal yardımlaşma vakfımız olarak onların yanında olacağız sorunlarına taleplerine cevap vermeye çalışacağız inşallah güzel hizmetlerde bulunuruz. İlçemizde turizm anlamında da potansiyeli olan bir yer bunlarında harekete geçirilmesi anlamında geçmişte bir takım çalışmalar yapılmış. Bunların üzerine bizde bir şeyler koyarak inşallah çok daha iyi noktalara getirmeye çalışacağız.

Biz her zaman vatandaşımızın yanındayız her zaman bizleri ziyaret edebilirler sorunlarını rahatça bizlerle paylaşabilirler. Zaten biz düzenli aralıklarla hane ziyaretlerimizi gerçekleştireceğiz mahallelerimizde yine mahalle toplantılarımızı yapacağız. Aylık olarak halk toplantıları adı altında vatandaşlarımızla buluşacağız yine mahallelerde çeşitli yerlerde vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz. Bu noktada sorunları talepleri varsa bize rahatlıkla ulaşabilirler. Her zaman kapımız açık diyerek” sözlerini sonlandırdı.

Bizler Yeni Ereğli Gazetesi ve Metro TV olarak Hakan Güner’e hayırlı olsun diyor yeni görevinde başarılar diliyoruz.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.