Halkın Başkanı Oprukçu, Hemşerilerini Dinliyor

Halkın Başkanı Oprukçu, Hemşerilerini Dinliyor

Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, her Salı Halk Günü'nde bir araya geldiği buluşma toplantısında hemşerilerini dinlemeye devam ediyor.

Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, her Salı Halk Günü'nde bir araya geldiği buluşma toplantısında hemşerilerini dinlemeye devam ediyor.

Konya'nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu, her Salı Halk Günü'nde bir araya geldiği buluşma gününde vatandaşları bir bir dinliyor ve onlara kapılarını ve gönlünü sonuna kadar açarak dinlemeye devam eden Oprukçu onlara halkın başkanı olduğunu hissettiriyor.

2-273.jpg

Hemşirelerinin istek ve taleplerini alarak onlara çözüm üretmeye çalışan Başkan OprukçuHemşerilerinin kendileri içinher zaman öncelikli olduğunu ifade eden Halkın Başkanı Oprukçu onlara yaklaşım tavır ve davranışı birlikte olduğunu gösteriyor. "Haftanın her günü her saat vatandaşlarımızla hemhal olmak, onların istek ve taleplerine cevap vermek bizim önceliğimizdir. Bizim gayemiz Ereğli’mize layıkıyla hizmet etmek, hizmetlerin odağında da hemşerilerimiz bulunmaktadır. Ne zaman isterlerse belediyemizin ve bizim kapımız onlara sonuna kadar yüreğimizle birlikte açıktır. Göreve geldiğimiz ilk günden beri belirttiğimiz gibi şehrimizi onlarla birlikte yönetiyoruz. Bu anlamda onların da desteğiyle çalışmalarımızı sürdürüyor, şehrimize önemli hizmetler kazandıracağız inşallah dedi. Bundan sonraki süreçte de hizmetlerimizi hep birlikte sürdürmeye gayret edeceğiz dedi.

3-220.jpg

 “Bizler bu makamları hizmet etmek için işgal ediyoruz. Bu doğrultuda da gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Makamlar mevkiler gelip geçici, önemli olan şehrimizde ve vatandaşlarımızın gönlüne girebilmek ve gönüllerin başkanı olabilmektir ifadelerini kullandı. 'Allah razı olsun demeleri ve onların yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu eder diyen Oprukçu, Yüreğinize sağlık hemşerilerim diyerek halk günü buluşmasını sonlandırdı.

4-177.jpg

Başkan Oprukçu’yu bizlerde vatandaşlarımıza karşı yakın davranışı ve onların her sorunlarına yüreğini açarak cevap vermesi ve çözüm araması hiçbir şekilde kibirli davranış ve yapmacık gülüş sergilemeyerek ilçe halkının gönlünü kazanmasını bilen başkan Oprukçuyu bizler ’de takdir ediyoruz. Ve kendisine hizmet yarışında başarılar dileyerek yolun açık olsun halkın ve gönüllerin başkanı diyoruz.

64990042_884988091836069_2691124171487838208_o.jpg

65202275_884987875169424_2746714933927346176_o.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.