“Her Sahada Biz Varız”“

“Her Sahada Biz Varız”“

“Her Sahada Biz Varız”

Belediye Başkanı Özkan Özgüven Toros Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.

Ereğli’nin bir şantiye haline geldiğini vurgulayan Özgüven hem şehir merkezinde hem de kenar mahallelerde hizmet ağının genişlediğini söyledi.

Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ile birlikte çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Özgüven, “Ekiplerimizle her sahada varız. Kent merkezinde de kenar mahallelerde de çalışma yoğunluğumuz artarak devam ediyor. Ereğli’nin değişim ve gelişimine açık mahallelerin başında gelen Toros Mahallemizde de açtığımız yolları asfaltlıyoruz. Hükümetimizin TOKİ marifetiyle Ereğli’ye kazandırdığı 888 konutun bulunduğu bu yerleşim biriminde alt ve üstyapı için seferber olduk. Önümüzdeki günlerde de sadece bu bölgede ikamet eden vatandaşlarımızın değil Ereğli merkezden de gelecek vatandaşlarımızın da yararlanacağı komple bir parkın yapımına başlayacağız. Kısacası hizmette sınır tanımadan, hız kesmeden Ereğli’mize yakışanı yapacağız” dedi.

Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ise yapılan hizmetlerden dolayı Başkan Özgüven’e teşekkür ederek, “Mahallemizin çehresi değişti” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.