Hikmet Dolu Kutlu Yolculuk: Miraç

Hikmet Dolu Kutlu Yolculuk: Miraç

Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku, hikmet dolu yolculuktur.

MHP Ereğli İlçe Başkanı Av. Musa YILMAZ Miraç Kandili münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Başkan YILMAZ mesajında şunları kaydetti:

‘’Dayanışma, feyiz ve bereketin coştuğu müstesna günlerden biri olan Miraç Kandilini idrak ediyoruz. Kandil geceleri, insanımızın gönlünü aydınlatan ateş, toplumumuzun manevi değerlerine ivme kazandırarak, birlik ve beraberlik duygularımızı zirveleştiren günleri ifade etmektedir. Miraç, Peygamberimizin şahsında insanlığın önüne açılan sınırsız bir yükseliş ufku, hikmet dolu yolculuktur.
Bu mübarek günde açılan ellerin ve yapılan duaların geri çevrilmediğinden hareketle dualarımızı birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde bütün insanlığın selameti için sağlık, iyilik, barış, dostluk için edelim.
İnancım ve niyazım odur ki, bu mübarek kandil gecesi, insanımızın gönlünde bir meşale tutuşturacak, kaybolmaya yüz tutan manevi değerlerimizin ve insani hasletlerimizin hatırlanmasına vesile olmasıdır.
Bu düşüncelerle, Ereğlili hemşehrilerimizin ve tüm Türk- İslam âleminin Miraç Kandili'ni tebrik eder, ülkemizde ve dünyada yaşanan üzücü olayların, son bularak yerini sağlıklı günlere bırakmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum.’’

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.