HIRSIZLAR POLİSTEN KAÇAMADI

HIRSIZLAR POLİSTEN KAÇAMADI

Ereğli’de bir iş yerinde çaldıkları 30 Bin Lira değerinde ki eşyalarla kaçan hırsızlık şüphelileri Ereğli polisinin yaptığı titiz çalışma sonucu Karaman polisiyle kurulan irtibatla Karaman girişinde yakalandı.

18.11.2019 günü İlçemiz Ereğli’de bir iş yerine plakası kapalı minibüs ile gelerek ve iş yerinin kapısının zorlanarak iş yerinden 3.000 TL civarında para çay, tütün, makaron vb. toplam değeri 30.000 TL olan ürünlerin çalınması olayının ardından çalışma yapan polis, olayda kullanılan aracın 70 ....plaka araç olduğunu, aracın ilçemizden ayrılarak Karaman iline gittiği, aracın Karaman ili girişinde ekiplerce durdurulduğu ve aracın içerisinde H.Ş ve E.Ü isimli şahısların olduğu bilgilerine ulaştı.

Karaman Emniyet Müdürlüğü polis ekipleriyle irtibat kuran polis ekiplerişahısların yakalanması sağladı.Ele geçirilen şahısların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çalınan ürünlerin bir kısmı ele geçirilirken. Zanlılar Karaman polisinden teslim alınarak Ereğli ilçesine getirildi. Şahıslar yapılan sorgulamanın ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklanarak Ereğli cezaevine teslim edildi.


HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.