HIRSIZLAR TARLADAN BALYA MAKİNESİ ÇALDI

HIRSIZLAR TARLADAN BALYA MAKİNESİ ÇALDI

Hortu Mahallesinde meydan gelen hırsızlık olayında, Tarladan yonca balya makinesi ve sulama borularını çalan hırsızlar sırra kadem basarak izlerini kaybettirdi.

Olay, Ereğli’ye bağlı Hortu Mahallesinde meydana geldi. Bir sabah her gün olduğu gibi evinden tarlasına giden Mehmet Aksoy isimli çiftçi tarlasında bırakmış olduğu ve kendiişlerinde kullandığı balya makinesini yerinde göremeyince büyük şok yaşadı.

İlçemiz Ereğli'ye bağlı Hortu Mahallesinde yaşanan hırsızlık olayı sonrasında zor durumda kalarak işlerini yapamaz durumda olan ve mağdur çiftçi ise şimdi kendini bilmez hırsızların en kısa sürede yakalanarak, Büyük umutlarla aldığı ve borcu bile ödenmemiş olan balya makinesine kavuşacağı günü sabırsızlıkla bekliyor. Hırsızların mağdur ettiği çiftçi ayrıca bankaya olan 300 bin TL. borç ve 130 TL. lik yaşanan hırsızlık sonucu zararı olan çiftçi Aksoy, kara kara düşünüyor.

Yaz, Kış çalışarak alın teri dökmek suretiyle, tırnaklarıyla kazandığı helal kazancını birikimlerini çocuklarının rızskınıçalan ve onu zor durumda bırakan hırsızları güvenlik güçlerimiz en kısada sürede yakalayarak yüce adalete teslim edeceğine inancımız tamdır.

Hırsızlık mağduru Mehmet Aksoy isimli çiftçi hemşerimize bizler de geçmiş olsun diyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.