Hizmetin girmediği mahalle bırakmıyorlar

Hizmetin girmediği mahalle bırakmıyorlar

Ereğli Belediyesi hizmetlerinde yalnız merkez odaklı değil tüm mahallere olabildiğince hizmet etmeye gayret ediyor. Bu kapsamda birçok mahallenin acil sorunlarına çözüm üreterek vatandaşlardan da olumlu not alıyor

“BELKAYALILARDAN BAŞKAN OPRUKÇU’YA TAM NOT”

Ereğli Belediyesi hizmetlerinde yalnız merkez odaklı değil tüm mahallere olabildiğince hizmet etmeye gayret ediyor. Bu kapsamda birçok mahallenin acil sorunlarına çözüm üreterek vatandaşlardan da olumlu not alıyor. Gidilmedik mahalle bırakmayan ekipler mesafe tanımaksızın Belkaya Mahallesi’nde de kendini hissettirmeyi başardı. Özellikle yıllardır çözüm bulunamayan Kutören-Belkaya arasındaki yolda yapılan bakım, onarım çalışmaları göze çarptı. Belkaya da 313,84 ton sıcak asfaltla yama, kumlama çalışmaları ve 286,46 ton da alt temel malzeme serimi gerçekleştirildi. Tüm bu çalışmalarda gösterdikleri özveri için Başkan Oprukçu’ya teşekkürlerini ileten Belkayalılar hizmetlerin devam edeceğine ilişkin inançlarını dile getiriyorlar.

“HİZMETLERİMİZ ARALIKSIZ DEVAM EDECEK”

Şartlar ne olursa olsun hizmetten geri durmayacaklarını belirten Başkan Oprukçu: “Allah’ın izni, hemşerilerimizin teveccühü ile hizmete memur edildiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlarla rutin hizmetlerimize aksatmadan devam ediyoruz. Bunun yanında birçok mahallemizin acil sorunlarını çözüme kavuşturmak için var gücümüzle çalıştık ve projelerimizle Ereğli’mizin gelecek yüzyılını, huzur şehri Ereğli’yi inşa etmeye özen gösteriyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu düstur ve özveri ile hizmetlerimize devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.