HÜSEYİN BAŞKAN TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

HÜSEYİN BAŞKAN TEBRİKLERİ KABUL EDİYOR

31 Mart Seçimleri’nde Bağımsız Belediye Başkanı olarak girdiği seçimden halkın takdiri doğrultusunda zaferle çıkan Hüseyin Obrukçu hafta başında mazbatasını aldı ve makamında tebrikleri kabul etmeye devam ediyor.

Yaşlı, genç, çoluk, çocuk tüm vatandaşların yoğun ilgi ve sevgi gösterdiği Belediye Başkanı Hüseyin Obrukçu: “31 Mart seçimleri hemşehrilerimizin tarihi bir sonuca imza attığı bir seçim olmuştur. İlçemizde ilk kez bir bağımsız adayın Belediye Başkanlığı makamına layık görülmesi ve bunun da bize nasip olmasının mutluluğu içerisindeyiz. Hizmet aşkıyla çıktığımız bu yolda şahsımı yalnız bırakmayarak büyük destek veren hemşehrilerime yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Makamında tebrikleri tek tek kabul eden Başkan Obrukçu: “Sizler, bizim en değerli kazancımızsınız, her daim sizlerle yol yürümek ve sizlerin desteğine mazhar olmak çok kıymetli, inşallah huzur şehri Ereğli’yi inşa ederken tek vücut halinde şehrimize hizmet etmeye gayret göstereceğiz. Mazbatamızı aldığımız anda yaptığımız ilk iş girişteki x-ray cihazını kaldırmak ve asansörü hemşehrilerimizin kullanımına açmak oldu, bizim de kapımız her zaman açıktır. Her şey daha da iyi olacak inşallah. Nazik ziyaretleri ve güzel düşünceleri için tüm vatandaşlarımıza bir kez daha teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.