Huzurlu Parklar Uygulaması

Huzurlu Parklar Uygulaması

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, parklarda vatandaşların huzurunun sağlanması amacıyla akşam saatlerinde " Huzurlu Parklar" uygulaması yapıldı.

 Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, parklarda vatandaşların huzurunun sağlanması  amacıyla akşam saatlerinde " Huzurlu Parklar" uygulaması yapıldı. Gerçekleştirilen denetimlerde, 1 aranan şahıs ve 1 plakasız ve tescilsiz motosiklet yakalandı.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince 1 Başpolis Memuru, 24 Polis Memuru ve 7 motorize ekibin  katılımıyla ile birlikte " Huzurlu Parklar"  uygulaması gerçekleştirildi.

Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre;

Mevcut huzur ve güven ortamının sağlanması, suç işleme amacındakilerin caydırılması, aranan şahıs ve araçların yakalanmasında etkinliğin artırılması ve süratle adalete teslim edilmesinin sağlanmasına yönelik yapılacak çalışmalar kapsamında;

Ereğli Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararına istinaden; 23.07.2017 günü 17:00 -20:00 saatleri arasında ilçemiz genelinde halkın yoğun olarak bulunduğu parklarda 1 Başpolis Memuru, 24 Polis Memuru ve 7 motorize ekip ile birlikte yapılan uygulamada;

Toplam 473 şahsın sorgusu yapılmış, 1 aranan şahıs yakalanmış, 1 plakasız ve tescilsiz motosiklet yakalanarak adli ve idari işlemlere başlanılmıştır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.