İftar Sofraları Hız Kesmiyor

İftar Sofraları Hız Kesmiyor

İftar Sofraları Hız Kesmiyor

Ereğli Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen İftar Sofraları tüm hızıyla devam ediyor. Barbaros Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine yaklaşık bin kişi katıldı.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in şehir dışı programı nedeniyle katılamadığı programa Başkan Yardımcıları Agah Taşkın, Adem Erdal ve Zuhal Savaş ev sahipliği yaptılar.

İftar öncesi masaları gezip vatandaşlara selam veren Belediye Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, ‘hayırlı iftarlar’ dileğinde bulundu.

Belediye Başkanı Özkan Özgüven’in selam ve sevgilerini ileten Başkan Yardımcısı Agah Taşkın, iftar sofralarına gösterilen ilgiden dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

Birlik ve beraberlik içerisinde olmanın önemine değinen Taşkın, “Ramazan ayları bir ve beraber olmanın en büyük örneği ve vesilesidir. Bizler gerek buradaki gerekse diğer iftar sofralarımızdaki kalabalıktan anlıyoruz ki; vatandaşlarımız birlik olmanın ve birlikte oruç açmanın hassasiyetini ve önemini çok iyi biliyorlar. Artık geleneksel hale getirdiğimiz bu iftarlarımıza bundan sonraki yıllarda da hız kesmeden devam edeceğiz. Gencinden yaşlısına ve çocuklarına kadar herkes aynı masada oturuyor. Bu bereket sofralarında sizlerle birlikte olmaktan dolayı son derece memnuniyet duyuyoruz” diye konuştu.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.