İlçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlulara Göz Açtırmıyor

İlçe Emniyet Müdürlüğü suç ve suçlulara Göz Açtırmıyor

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan aramalarda 37 adet satışa hazır uyuşturucu madde ele geçirdi.Uyuşturucu satışı yapan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

 İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri  suç ve suçlularla mücadele kapsamında yapılan aramalarda 37 adet satışa hazır uyuşturucu  madde ele geçirdi.Uyuşturucu satışı yapan 3 kişi adliyeye sevk edildi.

Emniyet Müdürlüğünden Yapılan yazılı basın notunda;

''Tüm dünyada insanlık suçu olarak kabul edilen uyuşturucu maddenin ticareti ve kullanımının önüne geçilmesine yönelik mücadele kapsamında ilçe Emniyet Müdürlüğümüzce yapılan çalışmalarda; 15/11/2017 günü eti mahallesi Derviş Okay sokak üzerinde durumlarından şüphe edilen T.D.(23) M.B. (19) ve E.Ç. (19) isimli şahıslarından toplam 37 adet küçük paketler (fişek) halinde satışa hazır uyuşturucu (eroin) maddesi bulunmuş ve her üç şahısta gözaltına alınmış ve haklarında hazırlanan tahkikat evrakı ile 16.11.2017 günü ilçemiz adli mercilere sevk edilmişlerdir. İlçe Emniyet Müdürlüğümüz olarak suç ve suçlularla etkin bir şekilde mücadeleye devam edilmektedir.''

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.