İlçe Tarım Müdürü Uyarıyor

İlçe Tarım Müdürü Uyarıyor

İlçe Tarım Müdürü Uyarıyor

İlçe Tarım Müdürü Soylu  çiftçilerimizi  Aşılama ve Toprak Analizi konularında uyardı.

BÜYÜKBAŞ HAYVANLARDA ŞAP AŞILAMASI

İlçe Müdürlüğümüzce Sonbahar Şap Aşılama Kampanyası 1 Eylül 2014 tarihinde başlamış olup, Sonbahar aşılama kampanyası 1 Kasım 2014 tarihinde sona erecektir.

Büyükbaş hayvanlara uygulanan şap aşısı İlkbahar ve sonbahar olmak üzere 2 dönemde yapılmaktadır. Büyükbaş hayvan yetiştiricilerimizin mahallelerine gelen İlçe Müdürlüğümüz hayvan sağlığı personellerine yardımcı olmaları ve mutlak suretle hayvanlarına şap aşısı yaptırmaları gerekmektedir.

2014 Yılı Mazot, Gübre ve Toprak analizi desteklemesinden yararlanmak isteyen çiftçilerimizin dikkatine;

2014 Yılı Mazot, Gübre ve Toprak analizi desteklemesinden yararlanmak isteyen ve 2014 yılı ÇKS başvurusunda bulunan çiftçilerimizin Toprak analizlerini 30 Ekim 2014 tarihine kadar yaptırmaları gerekmektedir. Çiftçilerimizin 30 Ekim 2014 tarihine kadar yaptırmış oldukları toprak analiz raporlarını 31 Aralık 2014 tarihi mesai saati bitimine kadar İlçe Müdürlüğümüze teslim etmeleri gerekmektedir.

Özellikle parsel büyüklüğü 50 dekar ve üzeri olan arazilerde çiftçilerin mutlak surette toprak analizi yaptırmaları gerekmektedir. Toprak analizlerini yaptırmayan ve İlçe Müdürlüğümüze teslim etmeyen çiftçilerimiz sadece Mazot desteklemesinden faydalanabilecek olup, Gübre ve Toprak analizi desteklemelerinden faydalanamayacaklardır.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.