İvriz Bil İlkokulu, İlk Defterim Sergisi'ni Gerçekleştirdi

İvriz Bil İlkokulu, İlk Defterim Sergisi'ni Gerçekleştirdi

Ereğli Özel İvriz Bil İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Güler Erdoğdu ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'İlk Defterim Sergisi', Özel İvriz BİL İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Ereğli Özel İvriz Bil İlkokulu 1/A sınıfı öğretmeni Güler Erdoğdu ve öğrencileri tarafından hazırlanan 'İlk Defterim Sergisi', Özel İvriz BİL İlkokulu'nda gerçekleştirildi.

Okuma-yazmayı yeni öğrenen birinci sınıf öğrencilerinin, öğrenci velilerinin ve öğretmenlerinin heyecanı görülmeye değerdi. Sergide yazıları ve resimleri sergilenen öğrenciler, çok mutlu olduklarını belirtti.

dsc_8884.jpg

Velilerin ilgisinin yoğun olduğu serginin açılış konuşmasını yapan Mehmet Erdoğdu, "Eğitim, öğretim bir sevgi işidir, gönül işidir. Çocuklarınız burayı bir aile ocağı olarak görmeselerdi bu başarıyı elde etmemiz mümkün olmayacaktı. Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz, öğrencilerimizle birlikte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyoruz" şeklinde konuştu. BİL Okulları İvriz Kampüs Kurucusu Namık Koç, bu tabloyu gördüğü için çok gururlandığını ve bundan sonra daha güzel başarılar beklediklerini dile getirdi.

bil-1-002.jpg

Sergiyi gerçekleştiren 1/A sınıfı öğretmeni Güler Erdoğdu ise öğrenmenin yaşı ve sınırı olmadığını belirterek, "Bu sergi, üç buçuk aylık bir sürede okulumuza ilk adımlarını attıkları günden bugüne kadar eğitim-öğretimde kat ettikleri yolculuğun bir ürünleridir. Öğrenme beşikte başlayan ve ömür boyu devam eden bir süreçtir. Bu süreç içerisinde bize emanet edilen yavrularımızı sevgiyle, şefkatle kucaklayarak BİL ailesi olarak onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamayı hedeflemekteyiz. Bu hedefin birinci adımı olan okuma ve yazma işlemini, en kısa sürede başarmanın gururunu yaşamaktayız. Bu süreçte öğrencilerimi her sabah sevgiyle okula gönderen, gereksinimlerini eksiksiz olarak tamamlayan velilerimize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Açılış konuşmalarının ardından pasta kesildi ve sergiyi ziyaret eden velilere pasta ve yemek ikramında bulunuldu.

 

bil2.jpg

dsc_8856.jpg

dsc_8940.jpg

dsc_8941.jpg

dsc_8943-001.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.