jandarma’dan Annelere Anlamlı Ziyaret

jandarma’dan Annelere Anlamlı Ziyaret

jandarma’dan Annelere Anlamlı Ziyaret

Ereğli İlçe Jandarma Bölük Komutanlığından Anneler günü dolayısıyla Ereğli Devlet Hastanesi Çocuk ve Doğum servisindeki, anneleri ziyaret etti.

Bu anlamlı günde anne olmanın heyecanını yaşayan anneleri böyle özel bir duygu içinde olan anneleri Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Uğur Efe, Anneler günü dolayısıyla, Ereğli Devlet Hastanesi Çocuk doğumhane servisindeki anneleri ziyaret ederek, Anneleri ve bu anlamlı günde görevli, görevi başında olan anneleri ve hemşirelere çiçek vererek onure etti.

Ereğli devlet hastanesi doğumhane servisindeki anneleri ziyaret ederek çiçek dağıtan Bölük Komutanı Uğur Efe yeni doğan bebekleri de sevmeyi ihmal etmedi. Jandarma bölük komutanı Uğur Efe, Anneliğin kutsal bir görev olduğunu belirterek, Annelerin yaşarken kıymetinin bilinmesi gerektiğini söyleyen Efe, İlçe halkıyla iç içe olan ve her zaman her fırsatta yaptığı sosyal çalışmalarla başarı gösterirken, Yapmış olduğu bu anlamlı ve özel gün ziyaretiyle de takdir kazandı.

Ereğli Jandarma Bölük Komutanı Uğur Efe , Jandarmanın o sıcak sevgisini yaşama merhaba diyen o miniklere ve Onları Dünya getiren, Annelere yaptığı bu ziyaret ile gösterdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.